Az Aperol világa

Tudjon meg többet az Aperol történetéről és az Aperol Spritz keletkezéséről.

1912-1919

KÍSÉRLETEK ÉS ELKÖTELEZŐDÉS

Az Aperol hétéves kemény munka eredménye, amely a Barbieri testvérek, Luighi és Silvio elkötelezettségének köszönhető, akik 1912-ben örökölték meg apjuktól, Giuseppetől a lepárlóüzemet.

History slider - experimentation and dedication
1919-1930

KEZDETEK

A márka népszerűsége növekedni kezdett a háború utáni években. Az Aperol hamarosan egész Olaszország kedvelt itala lett, különösen a fiatalok és az aktív társadalmi életet élő felnőttek körében.

History slider - the beginning
1950-1960

AZ APEROL SPRITZ SZÜLETÉSE

Az 50-es években látott napvilágot az Aperol Spritz, amely mára már az egész világon híres lett. Szintén ebben ez időben született meg az Aperol első tv reklámja is az „Il Carosello  (olasz „körhinta”)

History slider - welcome spritz
1980-1990

A GLAMOUR KORSZAK

Az Aperol márka a kreatív reklámozásnak köszönhetően újjászületett, így nemzetközi és világhírnévre is szert tett.

History slider - glamour area
2000-2008

A SPRITZ FORRADALAMA

Az Aperol a Gruppo Campari társaság részévé vált, és a márka tovább folytatta az Aperol Sprizt reklámkampányát. Ezekben az években az Aperol a művészetek, a reklám és a divat világában is hódított, életstílussá vált, hatalmas sikert aratott nemcsak Olaszországban, hanem az egész világon is.

History slider - spritz revolution
2009-2011

ÉLET A SPRITZCEL

A márka jeles nemzetközi eseményeket szponzorált és folytatta a reklámkampányát. A piacra dobták a felszolgálásra kész Aperol Spritzet is.

History slider - glamour area
2012-2013

3, 2, 1, APEROL SPRITZ

Az Aperol Spritz nevéhez kapcsolódó életstílus, az élet felhőtlen élvezete, amellyel az emberek könnyedén tudnak azonosulni a mindennapjaikban. Az újonnan készülő reklámkampányokban is a vidám hangulatot, az igazi olasz életérzést mutatják be.

History slider - 3,2,1 aperol spritz

Az Aperol jellemzői

Minden, ami az Aperolt Aperollá teszi

Tudj meg többet!