Moments of Joy

Laten we samen toasten

De drank van verbondenheid, een bruisend ritueel van plezier en gezelligheid. Omdat er geen Aperol Spritz is zonder vreugde en vrienden.
### BLOCCO ANCHOR: centenary-celebration ###

Centenary
Celebration

Aperol verbindt mensen sinds 1919. We vierden het honderdjarige bestaan met een evenement in Venetië. We vierden het honderdjarige bestaan met een evenement in Venetië waarbij ontmoeting centraal stond. Van media-influencers tot kunstenaars: uit alle hoeken van de wereld kwamen we samen om een grote toost uit te brengen op de 100ste verjaardag van Aperol.
Video afspelen
### BLOCCO ANCHOR: aperol-graphic-novel ###

Aperol graphic novel

Fictieschrijver Tito Faraci en illustrator Sergio Gerasi vierden de 100ste verjaardag van Aperol met de creatie van een speciale graphic novel, “Orange Chronicles”, over het erfgoed van Aperol en de banden die het in de afgelopen eeuw heeft aangewakkerd.

Aperol graphic novel

Video afspelen
### BLOCCO ANCHOR: aperol-grazie-veneto ###

Ontdek onze “Grazie Veneto”

Voor #Aperol100 hebben drie kunstenaars vier sofa’s opnieuw ontworpen, als eerbetoon aan de geboorteplaats van Aperol en aan de stad waar het drankje succesvol werd. Drie sofa’s in Padua, en één tegen de spectaculaire Venetiaanse achtergrond. Kunst en gezelligheid kwamen samen voor een wel heel speciaal eeuwfeest.
Video afspelen