{[ translations.title]}
{[ translations.countrySelectLabel]}
{[ translations.selectLabel ]}
{[ currentCountry?.name ]}
{[ translations.countrySelectTitleLocalizations]}
International flagInternational
Australia flagAustralia
Austria flagAustria
Belgium flagBelgium
Brazil flagBrazil
Cambodia flagCambodia
Canada flagCanada
China flagChina
Czechia flagCzechia
Denmark flagDenmark
France flagFrance
Germany flagGermany
Greece flagGreece
Hong Kong SAR China flagHong Kong SAR China
Hungary flagHungary
India flagIndia
Indonesia flagIndonesia
Italy flagItaly
Japan flagJapan
Laos flagLaos
Malaysia flagMalaysia
Maldives flagMaldives
Myanmar (Burma) flagMyanmar (Burma)
Nepal flagNepal
Philippines flagPhilippines
Poland flagPoland
Singapore flagSingapore
Slovakia flagSlovakia
South Korea flagSouth Korea
Spain flagSpain
Sri Lanka flagSri Lanka
Taiwan flagTaiwan
Thailand flagThailand
United States flagUnited States
United Kingdom flagUnited Kingdom
Vietnam flagVietnam
{[ translations.countrySelectTitleCountries]}
Andorra flagAndorra
United Arab Emirates flagUnited Arab Emirates
Afghanistan flagAfghanistan
Antigua & Barbuda flagAntigua & Barbuda
Anguilla flagAnguilla
Albania flagAlbania
Armenia flagArmenia
Angola flagAngola
Argentina flagArgentina
American Samoa flagAmerican Samoa
Aruba flagAruba
Azerbaijan flagAzerbaijan
Bosnia & Herzegovina flagBosnia & Herzegovina
Barbados flagBarbados
Bangladesh flagBangladesh
Burkina Faso flagBurkina Faso
Bulgaria flagBulgaria
Bahrain flagBahrain
Burundi flagBurundi
Benin flagBenin
St. Barthélemy flagSt. Barthélemy
Bermuda flagBermuda
Brunei flagBrunei
Bolivia flagBolivia
Bahamas flagBahamas
Bhutan flagBhutan
Botswana flagBotswana
Belarus flagBelarus
Belize flagBelize
Cocos (Keeling) Islands flagCocos (Keeling) Islands
Congo - Kinshasa flagCongo - Kinshasa
Central African Republic flagCentral African Republic
Congo - Brazzaville flagCongo - Brazzaville
Switzerland flagSwitzerland
Côte d’Ivoire flagCôte d’Ivoire
Cook Islands flagCook Islands
Chile flagChile
Cameroon flagCameroon
Colombia flagColombia
Costa Rica flagCosta Rica
Cuba flagCuba
Cape Verde flagCape Verde
Christmas Island flagChristmas Island
Cyprus flagCyprus
Djibouti flagDjibouti
Dominica flagDominica
Dominican Republic flagDominican Republic
Algeria flagAlgeria
Ecuador flagEcuador
Estonia flagEstonia
Egypt flagEgypt
Western Sahara flagWestern Sahara
Eritrea flagEritrea
Ethiopia flagEthiopia
Finland flagFinland
Fiji flagFiji
Falkland Islands flagFalkland Islands
Micronesia flagMicronesia
Faroe Islands flagFaroe Islands
Gabon flagGabon
Grenada flagGrenada
Georgia flagGeorgia
French Guiana flagFrench Guiana
Ghana flagGhana
Gibraltar flagGibraltar
Greenland flagGreenland
Gambia flagGambia
Guinea flagGuinea
Guadeloupe flagGuadeloupe
Equatorial Guinea flagEquatorial Guinea
Guatemala flagGuatemala
Guam flagGuam
Guinea-Bissau flagGuinea-Bissau
Guyana flagGuyana
Honduras flagHonduras
Croatia flagCroatia
Haiti flagHaiti
Ireland flagIreland
Israel flagIsrael
Isle of Man flagIsle of Man
Iraq flagIraq
Iran flagIran
Iceland flagIceland
Jersey flagJersey
Jamaica flagJamaica
Jordan flagJordan
Kenya flagKenya
Kyrgyzstan flagKyrgyzstan
Kiribati flagKiribati
Comoros flagComoros
St. Kitts & Nevis flagSt. Kitts & Nevis
North Korea flagNorth Korea
Kuwait flagKuwait
Cayman Islands flagCayman Islands
Kazakhstan flagKazakhstan
Lebanon flagLebanon
St. Lucia flagSt. Lucia
Liechtenstein flagLiechtenstein
Liberia flagLiberia
Lesotho flagLesotho
Lithuania flagLithuania
Luxembourg flagLuxembourg
Latvia flagLatvia
Libya flagLibya
Morocco flagMorocco
Monaco flagMonaco
Moldova flagMoldova
Montenegro flagMontenegro
Madagascar flagMadagascar
Marshall Islands flagMarshall Islands
North Macedonia flagNorth Macedonia
Mali flagMali
Mongolia flagMongolia
Macao SAR China flagMacao SAR China
Northern Mariana Islands flagNorthern Mariana Islands
Martinique flagMartinique
Mauritania flagMauritania
Montserrat flagMontserrat
Malta flagMalta
Mauritius flagMauritius
Malawi flagMalawi
Mexico flagMexico
Mozambique flagMozambique
Namibia flagNamibia
New Caledonia flagNew Caledonia
Niger flagNiger
Norfolk Island flagNorfolk Island
Nigeria flagNigeria
Nicaragua flagNicaragua
Netherlands flagNetherlands
Norway flagNorway
Nauru flagNauru
Niue flagNiue
New Zealand flagNew Zealand
Oman flagOman
Panama flagPanama
Peru flagPeru
French Polynesia flagFrench Polynesia
Papua New Guinea flagPapua New Guinea
Pakistan flagPakistan
St. Pierre & Miquelon flagSt. Pierre & Miquelon
Puerto Rico flagPuerto Rico
Palestinian Territories flagPalestinian Territories
Portugal flagPortugal
Palau flagPalau
Paraguay flagParaguay
Qatar flagQatar
Réunion flagRéunion
Romania flagRomania
Serbia flagSerbia
Russia flagRussia
Rwanda flagRwanda
Saudi Arabia flagSaudi Arabia
Solomon Islands flagSolomon Islands
Seychelles flagSeychelles
Sudan flagSudan
Sweden flagSweden
St. Helena flagSt. Helena
Slovenia flagSlovenia
Sierra Leone flagSierra Leone
San Marino flagSan Marino
Senegal flagSenegal
Somalia flagSomalia
Suriname flagSuriname
São Tomé & Príncipe flagSão Tomé & Príncipe
El Salvador flagEl Salvador
Syria flagSyria
Eswatini flagEswatini
Turks & Caicos Islands flagTurks & Caicos Islands
Chad flagChad
Togo flagTogo
Tajikistan flagTajikistan
Tokelau flagTokelau
Timor-Leste flagTimor-Leste
Turkmenistan flagTurkmenistan
Tunisia flagTunisia
Tonga flagTonga
Turkey flagTurkey
Trinidad & Tobago flagTrinidad & Tobago
Tuvalu flagTuvalu
Tanzania flagTanzania
Ukraine flagUkraine
Uganda flagUganda
Uruguay flagUruguay
Uzbekistan flagUzbekistan
Vatican City flagVatican City
St. Vincent & Grenadines flagSt. Vincent & Grenadines
Venezuela flagVenezuela
British Virgin Islands flagBritish Virgin Islands
U.S. Virgin Islands flagU.S. Virgin Islands
Vanuatu flagVanuatu
Wallis & Futuna flagWallis & Futuna
Samoa flagSamoa
Yemen flagYemen
Mayotte flagMayotte
South Africa flagSouth Africa
Zambia flagZambia
Zimbabwe flagZimbabwe
{[ translations.langSelectLabel]}
{[ currentLocalizationLang?.name ]}
{[ localization.label ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidAge ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidAge ]}
{[ translations.locationMessage ]}
Home Adatvédelmi szabályzat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Utoljára módosítva: 2021. december

Köszönjük, hogy érdeklődik a Campari iránt! Ez az Adatvédelmi Nyilatkozat ismerteti, hogy a Campari hogyan gyűjti, használja fel, közli és egyéb módon kezeli az Önre vonatkozó, Önt közvetlenül azonosító vagy azonosíthatóvá tevő információkat (“személyes adatok“) a Szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Amikor a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatban a “Campari“, “Campari Group“, “mi“, “minket” vagy “miénk” kifejezéseket használjuk, akkor a Davide Campari-Milano N.V. társaságra, valamint annak kapcsolt és leányvállalataira utalunk.  Amikor a “Szolgáltatás” kifejezést használjuk, az összes olyan szolgáltatásra és termékkínálatra utalunk, amelyet a saját nevünkben kínálunk, ideértve az olyan termékkínálatainkat, mint a https://www.campari.com/ weboldalunk, mobilalkalmazásaink, vagy bármely más Campari Group termék vagy szolgáltatás, amely jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot közzéteszi vagy arra hivatkozik.

1. GLOBÁLIS ALKALMAZHATÓSÁG ÉS RÉGIÓSPECIFIKUS TÁJÉKOZTATÓK

A jelen Adatvédelmi Nyilatkozat globálisan alkalmazandó weboldalunk látogatóira, szolgáltatásunk felhasználóira, valamint más vállalatokra és felhasználókra. Dönthetünk úgy, vagy törvény arra kötelezhet minket, hogy bizonyos országokban, régiókban vagy államokban a személyes adatok kezelésével kapcsolatban további adatközléseket szolgáltassunk. Kérjük, olvassa el az alábbiakban az Önre vonatkozó tájékoztatókat:

  • Kalifornia (Egyesült Államok): Ha Önnek az Egyesült Államokban, Kalifornia államban található lakóhelye, kérjük, tekintse meg a Kaliforniai Lakosoknak szóló Kiegészítő Nyilatkozat a Kaliforniára vonatkozó további adatvédelmi információkért.
  • Nevada (Egyesült Államok):  Ha az Ön lakóhelye Nevada államban található, a „Nevada Revised Statutes“ 603A fejezete lehetővé teszi a nevadai lakosok számára, hogy lemondjanak bizonyos, a weboldal üzemeltetője által a lakosról gyűjtött vagy gyűjteni kívánt információk jövőbeli értékesítéséről.  Megjegyezzük, hogy a 603A fejezet értelmében mi nem értékesítjük az Ön személyes adatait. Azonban ha mégis szeretne ilyen kérelmet benyújtani, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba aoffice@campari.com címen
  • Európai Gazdasági Térség, Egyesült Királyság vagy Svájc: Ha Ön az Európai Gazdasági Térségben (“EGT“), az Egyesült Királyságban (“UK“) vagy Svájcban tartózkodik, vagy egyéb módon kapcsolatba kerül a Campari Group európai tevékenységeivel, kérjük, olvassa el az Európai Gazdasági Térségre, az Egyesült Királyságra és Svájcra vonatkozó Kiegészítő Nyilatkozatot, amelyben további, Európára vonatkozó adatvédelmi információkat talál, ideértve, de nem kizárólag arról, hogy mi minősül az Ön személyes adatának, milyen jogalapokra támaszkodunk a személyes adatainak kezeléséhez, hogyan használunk cookie-kat, amikor Ön az EGT térségből, az Egyesült Királyságból vagy Svájcból éri el szolgáltatásainkat, valamint a személyes adatokkal kapcsolatos jogairól is.

1.1 HOGYAN GYŰJTJÜK SZEMÉLYES ADATAIT

Attól a pillanattól kezdve, hogy kapcsolatba lép velünk, személyes adatokat gyűjtünk Önről. Olykor automatikusan gyűjtünk személyes adatokat, amikor Ön használja a szolgáltatásainkat, néha pedig közvetlenül Öntől gyűjtjük a személyes adatokat.  Időnként más forrásokból és harmadik felektől is gyűjthetünk Önről személyes adatokat, még az első közvetlen kapcsolatfelvételünk előtt. Az általunk gyűjtött személyes adatok típusa attól is függhet, hogy milyen kapcsolatban állunk Önnel (pl. üzleti képviselő, fogyasztó).

ADATKEZELŐK

Az adatkezelő, azaz a Campari Group-hoz tartozó vállalat, amely az Ön személyes adatainak kezeléséért felelős, attól függ, hogy Ön hogyan lép kapcsolatba a Campari Group márkáival. Így az illetékes adatkezelő jellemzően egy vagy két szervezetből áll: (1) a Campari márkákat régió szerint kezelő fő szervezet, és adott esetben (2) az a helyi vállalat, amellyel Ön a lokalizált tevékenységek során (pl. marketing kampányok, események, versenyek) kapcsolatba kerül.  A helyi adatkezelővel kapcsolatban, az adatkezelő és az elérhetőségi adatok a konkrét kapcsolatfelvétel módjában kerül közlésre.

Ezeket az adatkezelőket a következő táblázatok tartalmazzák:

FŐ ADATKEZELŐK (MÁRKÁK SZERINT)
ADATKEZELŐ:
CAMPARI AMERICA LLC
1114 AVENUE OF THE AMERICAS
FL 19 NEW YORK, NY, 10036-7703
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
ADATKEZELŐ:
DAVIDE CAMPARI - MILANO N.V.
VIA F. SACCHETTI, 20 – 20099 SESTO SAN GIOVANNI (MI) - OLASZORSZÁG
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
ADATKEZELŐ:
SOCIETE DES PRODUITS MARNIER LAPOSTOLLE
S.A. 32 RUE DE MONCEAU, 75008 PARIS
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
MÁRKÁK
AMERICAN HONEY
APPLETON ESTATE
BOND & LILLARD
CABO WABO
SKYY
WILD TURKEY
LONGBRANCH
RUSSELL’S RESERVE
WRAY & NEPHEW
FORTY CREEK
PRINCE IGOR
ESPOLON
ANCHO REYES
MONTELOBOS
KOKO KANU
SANGSTERS
CORUBA
OLD EIGHT
DRURY’S
DREHER
SAGATIBA
SAFFELL
MÁRKÁK
APEROL
APEROL SPRITZ
AVERNA
BANKES-BICKENS
BARBERO LIQUORS
BRAULIO
BIANCOSARTI
BULLDOG GIN
CAMPARI
CAMPARINO
CAMPARISODA
CINZANO
CORTE DELLA FRATESSA
CRODINO
CRODINO SPRITZ
CRODINO TWIST
DIESUS
CROSS
CYNAR
FRANGELICO LIQUEUR
FRATTINA
GLEN GRANT
MAGNUM TONIC WINE
MAISON LAMAUNY
MONDORO
ONDINA GIN
OUZO 12
RICCADONNA
TERRAZZA APEROL
THE NOTES COLLECTION
RICCADONNA SPARKLING WINESX-RATED
FUSION LIQUEUR
ZEDDA PIRAS MIRTO
ZEDDA PIRAS OTHER TYPICAL LIQUORS
MÁRKÁK
GRAND MARNIER
BISQUIT & DOUBOUCHE
LALLIER CHAMPAGNE
MARNIER RHUM
WINE & CHAMPAGNE LVMH
HELYI CÉGEK (HELYI ADATKEZELŐK)
ORSZÁG
AUSZTRIA
ORSZÁG
BENELUX
SZERVEZET
CAMPARI AUSTRIA GMBH
SZERVEZET
CAMPARI BENELUX S.A.
CÍM
NAGLERGASSE 1/TOP 13 ,1010, BÉCS
CÍM
AVENUE DE LA MÉTEROLOGIE, 10, BRUSSELS
ORSZÁG
ARGENTÍNA
ORSZÁG
AUSZTRÁLIA
SZERVEZET
CAMPARI ARGENTINA S.A.
SZERVEZET
CAMPARI AUSTRALIA PTY LTD.
CÍM
OLGA COSSETTINI, 243 PISO 3, PUERTO MADEO, CABA, ARGENTINA
CÍM
LEVEL 21, 141 WALKER STREET NORTH SYDNEY, AUSZTRÁLIA
ORSZÁG
BRAZÍLIA
ORSZÁG
KANADA
SZERVEZET
CAMPARI DO BRASIL LTDA.
SZERVEZET
FORTY CREEK DISTILLERY LTD.
CÍM
ALAMEDA RIO NEGRO 585, EDIFICIO DEMINI, CONJUNTO 62, ALPHAVILLEBARUERI-SP
CÍM
297 SOUTH SERVICE ROAD WEST, GRIMSBY, CANADA
ORSZÁG
KÍNA
ORSZÁG
NÉMETORSZÁG
SZERVEZET
CAMPARI (BEIJING) TRADING CO. LTD.
SZERVEZET
CAMPARI DEUTSCHLAND GMBH
CÍM
Unit 4001-02, 4008, 40F, CITIC Square
CÍM
ADELGUNDENSTRASSE 7, 80538 MÜNCHEN, NÉMETORSZÁG
ORSZÁG
GÖRÖGORSZÁG
ORSZÁG
INDIA
SZERVEZET
6 & E STREET, A’ INDUSTRIAL AREA, VOLOS
SZERVEZET
CAMPARI INDIA PRIVATE LTD
CÍM
6 & E STREET, A' INDUSTRIAL AREA, VOLOS
CÍM
COWRKS, GROUND FLOOR AND FIRST FLOOR, WORLDMARK 1, ASSET AREA 11. AEROCITY, HOSPITALITY DISTRICT, INDIRA GANDHI INTERNATIONAL AIR-PORT, NH-8. NEW DELHI - 110037, INDIA
ORSZÁG
OLASZORSZÁG
ORSZÁG
OLASZORSZÁG
SZERVEZET
CAMPARINO S.R.L.
SZERVEZET
TERRAZZA APEROL SRL
CÍM
PIAZZA DUOMO, 21 MILANO
CÍM
CAMPO SANTO STEFANO, SAN MARCO 2776 30124 VENEZIA (VE)
ORSZÁG
JAMAICA
ORSZÁG
MEXIKÓ
SZERVEZET
J. WRAY&NEPHEW LTD.
SZERVEZET
CAMPARI MEXICO S.A. DE C.V
CÍM
23 DOMINICA DRIVE, KINGSTON 5, JAMAICA
CÍM
AVENIDA AMERICAS 1500 PISO G-B COLONIA COUNTRY CLUB, GUADA-LAJARA, JALISCO, MEXIKÓ
ORSZÁG
ÚJ-ZÉLAND
ORSZÁG
PERU
SZERVEZET
CAMPARI NEW ZEALAND LTD.
SZERVEZET
CAMPARI PERU SAC
CÍM
C/O KPMG 18, VIADUCT HARBOUR AV., MARITIME SQUARE, AUCKLAND ÚJ-ZÉLAND
CÍM
AV. JORGE BASADRE NO.607, OFICINA 702, DISTRITO DE SAN ISIDRO, LIMA, PERÙ
ORSZÁG
OROSZORSZÁG
ORSZÁG
SZINGAPÚR
SZERVEZET
CAMPARI RUS OOO
SZERVEZET
CAMPARI SINGAPORE PTE LTD.
CÍM
2. YUZHNOPORTOVIY PROEZD 14/22, MOSZKVA, OROSZORSZÁG
CÍM
152 BEACH ROAD, #28-05-08, GATEWAY EAST, SZINGAPÚR 189721
ORSZÁG
DÉL-AFRIKA
ORSZÁG
SPANYOLORSZÁG
SZERVEZET
CAMPARI SOUTH AFRICA PTY LTD
SZERVEZET
CAMPARI ESPAÑA S.L
CÍM
12TH FLOOR, CLIFFE DEKER HOF-MEYR 11 BUITENGRACHT STREET, FOKVÁROS, DÉL-AFRIKA
CÍM
CALLE DE LA MARINA 16-18, PLANTA 29, BARCELLONA
ORSZÁG
SVÁJC
ORSZÁG
EGYESÜLT KIRÁLYSÁG
SZERVEZET
CAMPARI SCHWEIZ A.G.
SZERVEZET
GLEN GRANT LTD.
CÍM
LINDENSTRASSE 8, BAAR
CÍM
UK Campari UK House of Campari UK14-16 Great Portland St, London W1W 8QW
ORSZÁG
UKRAJNA
SZERVEZET
CAMPARI UKRAINE LLC
CÍM
8, ILLINSKA STREET, 5 FLOOR, BLOCK 8 AND 9, KIJEV, UKRAJNA

Az Ön által megadott Személyes Adatok

A következő személyes adatokat gyűjthetjük, amelyeket Ön a Szolgáltatásunkkal kapcsolatban rendelkezésre bocsájt:

  • Alkoholfogyasztási korhatár ellenőrzése: Amikor Ön először látogat el weboldalunkra, a születési dátumát kérhetjük, hogy meggyőződjünk, arról hogy jogszerűen fogyaszthat az alkoholt.
  • Felhasználói fiók létrehozása és Profil Információk. Gyűjthetünk olyan személyes adatokat, amelyeket Ön egy felhasználói fiók regisztrációja során ad meg. (ha ez alkalmazható). Ezek az információk tartalmazzák a teljes nevét, e-mail címét és jelszavát. Amint létrehozott egy felhasználói fiókot, frissítheti fiókadatait, úgy mint, a nevét, telefonszámát, e-mail címét, születési dátumát és preferenciáit.
  • Foglalások: Amikor Ön valamely márka házunknál online foglalást rögzít, például egy aperitivo vagy vacsora foglalást, a foglaláshoz szükséges adatokat gyűjtjük, amelyek tartalmazhatják az Ön keresztnevét, vezetéknevét, mobiltelefonszámát, e-mail címét, a megjelent vendégek számát, valamint a megjegyzés rovatban megadott információkat (pl. preferenciák, egyedi kérések).
  • Fizetési információk: Ha Ön valamelyik fizetést igénylő szolgáltatásunkra regisztrál, vagy megvásárolja valamelyik termékünket, akkor az ilyen fizetéssel kapcsolatban megadott adatokat gyűjtjük. Felhívjuk figyelmét, hogy harmadik fél pénzforgalmi adatkezelőket használunk a történő fizetések feldolgozásához. Ezért nem tárolunk semmilyen személyazonosításra alkalmas pénzügyi információt, például hitelkártyaszámot. Ehelyett, minden ilyen információt közvetlenül Ön ad meg harmadik fél adatfeldolgozónknak. Az Ön személyes adatainak a pénzforgalmi adatkezelő általi felhasználását a pénzforgalmi adatkezelő adatvédelmi tájékoztatója szabályozza.
  • Kommunikáció: Amikor Ön valamilyen kommunikációs eszközön keresztül, ideértve a weboldalunk “Kapcsolatfelvétel” űrlapjait is, kapcsolatba lép velünk, gyűjthetjük az Ön nevét, e-mail címét, levelezési címét, telefonszámát, a megkeresés típusát vagy bármely más személyes adatot, amelyet Ön megad nekünk.
  • Demográfiai Információk: Amikor Ön kitölti valamelyik felmérésünket vagy piackutatási kérdőívünket, demográfiai adatokat gyűjthetünk, ideértve az Ön életkorát, nemét vagy éves jövedelmét, valamint egyéb információkat az Ön vállalkozásáról, ideértve például az éves bevételeit és a demográfiai célcsoportját. A gyűjtött információk a felméréstől és a felmérést végző Campari Group vállalattól függnek.
  • Hírlevél / Marketing E-mailek. Ha feliratkozik, hogy híreket vagy értesítéseket kapjon tőlünk, akkor gyűjthetjük az Ön e-mail címét, valamint az Ön érdeklődési körét és kommunikációs preferenciáit.  Ha nem szeretne többé e-mail üzeneteket kapni tőlünk, akkor az e-mailjeink alján található “leiratkozás” link segítségével lemondhat ezekről a közleményekről.
  • Események, Felmérések és Promóciók. Ha Ön űrlapokat tölt ki, vagy részt vesz a Campari Group rendezvényein, felmérésein, versenyein (vetélkedők/nyereményjátékok) vagy egyéb promóciós eseményeken, akkor gyűjthetjük az Ön kapcsolattartási adatait (például nevét, e-mail címét és telefonszámát, irányítószámát), Önt érintő Demográfiai Információkat, valamint az űrlapon, a regisztrációkor vagy a versenyre való jelentkezés részeként kért egyéb információkat, ideértve a fényképeket/videókat (mindegyiket, alkalmazhatóság szerint). Alkalmanként a szállítási és számlázási adatokat is gyűjthetjük, például ha Ön egy verseny nyertese, vagy ha megvásárolja termékeinket vagy szolgáltatásainkat (ha alkalmazható). Ha Ön a rendezvényünk vagy promóciós partnerünk tagja, akkor az Ön személyes adatait is gyűjthetjük, ideértve az Ön nevét, céges e-mail címét és cégnek címét.
  • Visszajelzés: Gyűjthetjük az Ön által a szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban adott visszajelzéseket és értékeléseket is.
  • Üzleti Vállalkozás Képviselőjének elérhetőségei: Ha Ön üzleti vállalkozás képviselje, az Ön adatait a velünk kötött megállapodás vagy potenciális megállapodás teljesítésével kapcsolatban gyűjtjük. Ezek az adatok tartalmazhatják az Ön keresztnevét, vezetéknevét, a cég elérhetőségi adatait (pl. e-mail, telefon, cím), munkakörét és a velünk kötött megállapodás teljesítésével kapcsolatos bármely más információt.

Bár a fent leírt személyes adatokat gyakran közvetlenül Öntől gyűjtjük, ezeket az adatokat olyan szolgáltatókon és egyéb harmadik feleken keresztül is gyűjtjük, akik a nevünkben gyűjtik azokat, mint például kommunikációs szolgáltatók, elemzési szolgáltatók, felmérésen, versenyen és promóción részt vevő szolgáltatók és marketing szolgáltatók. Kérjük, olvassa el az alábbi, Más forrásokból és Harmadik Felektől származó Személyes Adatok  című részt.

Automatikusan Gyűjtött Személyes Adatok

Mint a legtöbb digitális platform esetében, mi és harmadik fél szolgáltatóink és partnereink is automatikusan gyűjtünk bizonyos személyes adatokat, amikor Ön felkeresi vagy használja a Szolgáltatásunkat:

  • Naplóadatok: Ideértve az Ön internetprotokoll (IP) címét, operációs rendszerét, böngésző típusát, böngésző azonosítóját, a megadott URL-t és a hivatkozó oldalt/kampányt, a látogatás dátumát/időpontját, a szolgáltatásainkban eltöltött időt és a szolgáltatásaink látogatása során esetlegesen előforduló hibákat. Felhívjuk figyelmét, hogy rendszereink akkor is rögzíthetnek személyes adatokat, ha Ön azokat a weboldalainkon és más online szolgáltatásainkba írja, még akkor is, ha Ön úgy dönt azokat nem kívánja beküldeni.
  • Analitikai adatok: Ideértve a szolgáltatásainkhoz vezető, a szolgáltatásainkon keresztül vezető és a szolgáltatásainkból kilépő elektronikus útvonalat, valamint a szolgáltatásainkban végzett használatát és tevékenységét, például a linkeket, tárgyakat, termékeket és előnyöket, amelyeket megtekint, amelyekre rákattint, vagy amelyekkel más módon kapcsolatba lép (más néven “Clickstream Data” vagy “Kattintássorozat adatok).  Az e-mailjeink tartalmazhatnak olyan nyomkövető pixeleket is, amelyek azonosítják, hogy Ön megnyitotta-e és mikor nyitotta meg az általunk küldött e-mailt, hányszor olvasta el azt, és rákattintott-e az e-mailben található linkekre. Ez segít nekünk abban, hogy mérni tudjuk marketing e-mail kampányaink hatékonyságát, hogy az Önnek küldött e-maileket érdeklődési körének leginkább megfelelővé tegyük, és hogy megértsük, hogy Ön megnyitott-e és elolvasott-e bármilyen fontos adminisztratív e-mailt, amelyet esetleg küldünk Önnek.
  • Helyadatok: Ideértve az Ön általános földrajzi elhelyezkedését az általunk gyűjtött naplóadatok alapján.
  • Alkalmazási adatok: Egyes szolgáltatásaink mobil- vagy böngészőalkalmazásokat kínálnak, hogy Ön útközben és/vagy harmadik fél weboldalainak és egyéb online szolgáltatásainak felkeresése során is kihasználhassa szolgáltatásaink előnyeit.  Ezen alkalmazások némelyike lehetővé teszi számunkra azt is, hogy pontosabb helyadatokhoz férjünk hozzá Önről, és információkat gyűjtsünk a harmadik fél webhelyeinek és online szolgáltatásainak (ideértve az Önt érdeklő vagy megvásárolt termékeket vagy szolgáltatásokat) használatáról és interakcióiról, azért, hogy jobban kiszolgálhassuk Önt.
  • Reklámadatok: Egyes naplóadatokat és elemzési adatokat (az Ön hozzájárulásával, a vonatkozó jogszabályok előírásainak megfelelve) reklámkampányok lefuttatásához is gyűjtünk és felhasználunk, ideértve a célzott hirdetések megjelenítését, hirdetési hálózatok, közösségi médiavállalatok és más harmadik féltől származó szolgáltatások felhasználásával. Ezekkel a gyakorlatokkal kapcsolatos további információkért, kérjük keresse fel Cookie Nyilatkozatunkat.

Mi és harmadik fél szolgáltatóink (i) cookie-kat vagy kis adatfájlokat használhatunk, amelyeket az egyén számítógépén tárolunk, és (ii) más, kapcsolódó technológiákat, például webes nyomjelzőket, pixeleket, beágyazott szkripteket, helymeghatározó technológiákat és naplózási technológiákat (együttesen “cookie-k“), hogy automatikusan összegyűjtsük ezeket a személyes adatokat.

Ezekkel a gyakorlatokkal és cookie lehetőségeivel kapcsolatos további információkért, kérjük keresse fel Cookie Nyilatkozatunkat.

Más forrásokból és Harmadik Felektől származó Személyes Adatok

Harmadik felektől és más forrásokból is szerezhetünk személyes adatokat, amelyeket gyakran kombinálunk az általunk automatikusan vagy közvetlenül az egyéntől gyűjtött személyes adatokkal.

A személyes adatok fent leírt kategóriáit a következő harmadik felektől kaphatjuk meg:

  • Campari Group: Személyes adatokat gyűjthetünk a Campari Group tulajdonában vagy ellenőrzése alatt álló más vállalatoktól, valamint a Campari Group tulajdonában lévő vagy vele közös tulajdonban lévő más vállalatoktól, amely magában foglalja a leányvállalatainkat (azaz minden olyan szervezetet, amely a tulajdonunkban vagy ellenőrzésünk alatt áll) vagy a vezető holdingtársaságunkat (azaz minden olyan szervezetet, amely a tulajdonunkban vagy ellenőrzésünk alatt áll) és az általa tulajdonolt leányvállalatokat is, különösen akkor, ha együttműködünk a Szolgáltatások nyújtása során.
  • Közösségi média: Amikor egy személy különböző közösségi médiahálózatokon keresztül lép kapcsolatba a Szolgáltatásainkkal, például amikor valaki “kedvel” minket a Facebookon, vagy követ minket, vagy megosztja tartalmainkat a Google, a Facebook, a Twitter vagy más közösségi hálózatokon, például a weboldalunk megosztó gombjain keresztül, akkor kaphatunk bizonyos olyan információkat az egyénekről, amelyek a közösségi hálózatnak engedélyezik, hogy harmadik felekkel megosszon. Az általunk kapott adatok az egyén adatvédelmi beállításaitól függnek a közösségi hálózaton. A magánszemélyeknek mindig felül kell vizsgálniuk és szükség esetén módosítaniuk kell adatvédelmi beállításaikat harmadik fél webhelyein és közösségi médiahálózatain és szolgáltatásain, mielőtt információkat osztanának meg és/vagy azokat más szolgáltatásokkal kötik vagy kapcsolják össze.
  • Szolgáltatók: A kizárólag a nevünkben szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatóink, például a chat szolgáltatók, a kifizetések feldolgozását végző és marketing szolgáltatók személyes adatokat gyűjtenek, és gyakran megosztják velünk ezen adatok egy részét vagy egészét.
  • Adatszolgáltatók: Időről időre információkat szerezhetünk be harmadik fél adatszolgáltatóktól az általunk gyűjtött személyes adatok helyesbítése vagy kiegészítése érdekében. Például frissített elérhetőségi adatokat szerezhetünk be harmadik fél adatszolgáltatóktól, hogy újra kapcsolatba léphessünk egy személlyel.
  • Egyéb forrásokból származó információk: Olyan személyes adatokat is gyűjthetünk egyénekről, amelyekkel egyébként nem rendelkezünk, például nyilvánosan elérhető forrásokból, harmadik fél adatszolgáltatóktól, ügyfelektől, üzleti partnerektől vagy tranzakciók, például fúziók és felvásárlások révén. Ezek az információk tartalmazhatnak elérhetőségi adatokat és a szolgáltatások iránti érdeklődésre vonatkozó információkat. Ezeket az információkat kombinálhatjuk az egyéntől közvetlenül gyűjtött adatokkal, és ehhez hozzájárulást szerzünk be, amennyiben az alkalmazandó jogszabályok ezt megkövetelik. Ezeket az információkat arra használjuk, hogy kapcsolatba lépjünk magánszemélyekkel, reklám- vagy promóciós anyagokat küldjünk, vagy személyre szabjuk Szolgáltatásainkat, és jobban megértsük azon személyek demográfiai adatait, akikkel kapcsolatba lépünk.

Mindezen esetekben az Ön személyes adatainak kezelését Adatvédelmi Nyilatkozatunk szabályozza. Megjegyezzük, hogy nem ellenőrizzük a harmadik felek által gyűjtött személyes adatokat, illetve azt, hogy hogyan használják fel ezeket a személyes adatokat. A harmadik felek adatvédelmi nyilatkozataiban további információkat találhat arról, hogyan gyűjtik, használják és osztják meg az általuk megszerzett és felhasznált információkat.

1.2 HOGYAN HASZNÁLJUK SZEMÉLYES ADATAIT

Az általunk gyűjtött személyes adatokat arra használjuk, hogy

  • Megfeleljünk vagy teljesítsük az információszolgáltatás okát, például szerződéses kötelezettségeink teljesítése, az Ön által kért Szolgáltatások nyújtása, ideértve az más felhasználóknak vagy csoportoknak küldött üzenetei továbbításának megkönnyítését;
  • Irányításuk szervezetünk és annak mindennapi működését;
  • Kommunikáljunk magánszemélyekkel, többek között e-mailben, szöveges üzenetben, üzenetküldő alkalmazásokon, közösségi médián és/vagy telefonhívásokon, videokonferenciákon keresztül.
  • Értékesítsük Szolgáltatásainkat egyéneknek, többek között e-mailben, közvetlen levélben, telefonon vagy szöveges üzenetben, közösségi média- és hirdetési hálózatokon, üzenetküldő alkalmazásokon, videokonferenciákon keresztül;
  • Kezeljük, javításuk és személyre szabjuk Szolgáltatásainkat, többek között azáltal, hogy felismerjük az egyént és megjegyezzük az adatait, amikor visszatér a Szolgáltatásainkhoz;
  • Feldolgozzuk a Szolgáltatásainkért nyújtott fizetést;
  • Elősegítésük a felhasználói előnyöket és szolgáltatásokat, ideértve az ügyféltámogatást is;
  • Azonosítsuk és elemezzük, hogy az egyének hogyan használják szolgáltatásainkat;
  • Kutatást és elemzést végezzünk ügyfélkörünkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban;
  • Fejlesszük és testre szabjuk Szolgáltatásainkat a felhasználói bázisunk és más egyének igényeinek és érdeklődési körének kielégítése érdekében;
  • Teszteljük, fejlesszük, frissítésük és figyelemmel kísérjük Szolgáltatásokat, illetve diagnosztizáljuk vagy javítsuk a technológiai problémákat;
  • Segítsünk fenntartani tulajdonunk és szolgáltatásaink, technológiai eszközeink és üzleti tevékenységünk biztonságát, védelmét és integritását;
  • Betartassuk Szolgáltatási feltételeinket, vitákat rendezzünk, teljesítésük kötelezettségeinket és érvényesítésük jogainkat, valamint védjük saját és harmadik felek üzleti érdekeit és jogait;
  • Védjük és érvényesítsük jogainkat vagy az alkalmazandó szerződéseket és megállapodásokat;
  • Megelőzzük, kivizsgáljuk és értesítést adjunk csalásról, jogellenes vagy bűncselekmény tevékenységről;
  • Teljesítésünk bármely más olyan célt, amelyhez Ön személyes adatokat szolgáltat; és
  • Megfeleljünk a jogi kötelezettségeknek.

Ha egy személy úgy dönt, hogy kapcsolatba lép velünk, további információkra lehet szükségünk a kérés teljesítéséhez vagy a megkeresések megválaszolásához. További adatvédelemmel kapcsolatos információkkal szolgálhatunk, amennyiben a megkeresés/kérés és/vagy az általunk kért személyes adatok köre nem tartozik jelen Adatvédelmi Nyilatkozat hatálya alá. Ebben az esetben a kiegészítő adatvédelmi nyilatkozat szabályozza, hogy hogyan kezelhetjük az akkor megadott adatokat.

1.3 HOGYAN OSZTJUK MEG SZEMÉLYES ADATAIT

Az alábbiakban leírtak szerint személyes adatokat harmadik felekkel is megoszthatunk, továbbíthatunk, nyilvánosságra hozhatunk, azokhoz hozzáférést biztosíthatunk, hozzáférhetővé tehetünk és átadhatunk nekik.

  • Szolgáltatók: Személyes adatokat osztunk meg harmadik fél vállalkozókkal és szolgáltatókkal, akik a nevünkben szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek ésszerű titoktartási feltételekhez kötöttek, és amelyek magukban foglalhatják a fizetések feldolgozását, webtárhely- és karbantartási szolgáltatások nyújtását, technológiai támogatási szolgáltatókat, foglalások kezelését, e-mail kommunikációs szolgáltatókat, elemzési szolgáltatókat, adattárolási szolgáltatókat, versenyrendezést, valamint web- és videóhoszting szolgáltatókat és fejlesztőket.
  • Campari Group: Megoszthatjuk a Campari Group tulajdonában vagy ellenőrzése alatt álló más vállalatokkal és márkákkal, valamint a Campari Group tulajdonában lévő vagy vele közös tulajdonban lévő más vállalatokkal. Jelen Adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően ezek a vállalatok ugyanúgy használják az Ön személyes adatait, ahogyan mi is használhatjuk.
  • Üzleti partnerek: Személyes adatokat adhatunk át üzleti partnereinknek és más érdekelt feleknek tranzakciós és marketing célokból, ideértve saját termékeik vagy szolgáltatásaik népszerűsítését is. Például személyes adatokat adhatunk át üzleti partnereknek, hogy olyan eseményeket, versenyeket, nyereményjátékokat vagy ajánlóprogramokat kínáljunk, amelyekben Ön részt kíván venni. Ilyen esetekben az Ön személyes adatainak kezelését az üzleti partnerek adatvédelmi nyilatkozata szabályozza.
  • Adatelemzési szolgáltatók: Személyes adatokat megoszthatunk adatelemző szolgáltatókkal, akik a szolgáltatásaink használatával és a szolgáltatásainkkal kapcsolatos tevékenységekkel kapcsolatos statisztikákat és folyamatokat elemzik.  Ezek az adatelemző szolgáltatók jelentéseket készítenek, és az elemzett személyes adatok és egyéb információk alapján javaslatokat tesznek ügyfél- és üzleti stratégiánkkal kapcsolatban.
  • Online Hirdetési Partnerek: Megoszthatunk személyes adatokat hirdetési hálózatokkal is, vagy engedélyezhetjük ezeknek a partnereknek, hogy az online hirdetések megkönnyítése érdekében közvetlenül a weboldalainkon adatokat gyűjtsenek Önről, például a keresőmotorok és a közösségi hálózatok hirdetési szolgáltatói számára, hogy célzott hirdetéseket jelenítsenek meg Önnek vagy más felhasználók olyan csoportjainak, akik hasonló jellemzőkkel rendelkeznek, például valószínűsíthető kereskedelmi érdeklődéssel és demográfiai adatokkal, harmadik fél platformjain. További információkért, ideértve az érdekalapú hirdetések letiltásának módját, kérjük, tekintse meg a Cookie Nyilatkozatunkat.
  • Vállalati Tranzakció: Az általunk gyűjtött adatokat továbbíthatjuk abban az esetben, ha eladjuk vagy átruházzuk vállalkozásunk vagy eszközeink egészét vagy egy részét (ideértve a vállalatban lévő részvényeket), vagy termékeink, szolgáltatásaink, vállalkozásaink és/vagy eszközeink bármely részét vagy kombinációját. Amennyiben ilyen tranzakcióra kerül sor (legyen az elidegenítés, egyesülés, felvásárlás, csőd, megszűnés, átszervezés, felszámolás vagy hasonló tranzakció vagy eljárás), elvárható erőfeszítéseket teszünk annak biztosítására, hogy az átadott adatokat a jelen Adatvédelmi Nyilatkozatnak megfelelő módon kezeljük.
  • Jogi Kötelezettségek és Jogok: Személyes adatokat harmadik feleknek, például jogi tanácsadóknak és bűnüldöző szerveknek átadhatunk az alábbiak érdekében:
    • jogi igények előterjesztésével, érvényesítésével vagy védelmével kapcsolatban;
    • a törvényeknek való megfelelés, illetve a törvényes kérések és jogi eljárásokra való válaszadás;
    • jogaink és tulajdonunk, valamint mások jogainak és tulajdonának védelme, ideértve megállapodásaink és irányelveink érvényesítését;
    • a csalás felderítése, visszaszorítása vagy megelőzése;
    • a saját és mások egészségének és biztonságának védelme érdekében; vagy
    • az alkalmazandó jogszabályok által egyebekben előírtak szerint.
  • Az Ön hozzájárulásával: Az egyénre vonatkozó személyes adatokat az egyén beleegyezésével vagy utasításával bizonyos egyéb harmadik felekkel vagy nyilvánosan közölhetünk. Például az egyén hozzájárulásával vagy utasításával közzétehetjük a véleményét a weboldalunkon vagy a szolgáltatással kapcsolatos kiadványainkban.

1.4 ADATAI FELETTI ELLENŐRZÉS

  • E-mail kommunikáció. Időről időre küldhetünk Önnek e-maileket a Szolgáltatásaink, termékeink vagy szolgáltatásaink frissítéseiről, a szervezetünkkel kapcsolatos értesítésekről vagy az általunk kínált termékekről/szolgáltatásokról (vagy harmadik felek promóciós ajánlatairól), amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt.  Amennyiben leiratkozna az ilyen e-mailekről, egyszerűen kattintson az e-mail alján található “leiratkozási linkre”.  Ne feledje, hogy bizonyos szolgáltatásokkal kapcsolatos e-mail üzenetekről (pl. felhasználói fiók megerősítése, tranzakciók visszaigazolása, műszaki vagy jogi értesítések) nem tud leiratkozni.
  • SMS szöveges üzenetek. Az általunk gyűjtött személyes adatokat felhasználhatjuk arra, hogy SMS-ben és telefonhívásokon keresztül kommunikáljunk az egyénekkel (ha szükséges, például arra, hogy értesítsük az őket arról, hogy megnyertek egy versenyt), ideértve, hogy értékesítési tevékenységet folytassunk (az Ön hozzájárulásával, ahogy azt a vonatkozó jogszabályok előírhatják), vagy hogy információkat és frissítéseket kínáljunk Önnek olyan termékekről vagy szolgáltatásokról, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt. A marketing célú szöveges üzenetekről bármikor leiratkozhat, ha STOP üzenettel válaszol, vagy ha az üzeneteinkben található leiratkozási linkre (ahol elérhető) kattint. További információkért kérjük, olvassa el Szolgáltatási feltételeinket.
  • Felhasználói fiók adatainak módosítása. Ha Ön rendelkezik online felhasználói fiókkal nálunk, lehetősége van arra, hogy a fiókjában szereplő bizonyos adatokat (pl. az elérhetőségi adatait) módosítsa a “profil”, “fiók” vagy hasonló, a Szolgáltatásokban biztosított lehetőségeken keresztül. Nem minden személyes adatot tartanak olyan formátumban, amelyhez hozzáférhet, illetve amelyet megváltoztathat. Amennyiben személyes adataihoz hozzáférést, illetve azok helyesbítését vagy törlését szeretné kérni, erre irányuló kérelmét az alább megadott e-mail címen küldheti el nekünk. Megvizsgáljuk kérelmét, és előfordulhat, hogy további információkat kell megadnia az azonosításhoz, de nem ígérjük, hogy kérését teljesíteni tudjuk.
  • Hozzáférés Eszközének Adataihoz. Az eszközén található “Beállítások” alkalmazáson keresztül szabályozhatja az eszközén található információkhoz való hozzáférést.  Például visszavonhatja a Szolgáltatásoknak a földrajzi helymeghatározásához való hozzáférési engedélyét.
  • Push-értesítések vezérlése. A push értesítések fogadását leállíthatja, ha az iOS vagy az Android értesítéseinek beállításai menüjében megváltoztatja a beállításait.

1.5 GYERMEKEK

Szolgáltatásaink nem szólnak 16 év alatti gyermekekhez, és nem áll szándékunkban, illetve akaratunkban, hogy 16 év alatti gyermekektől személyes adatokat gyűjtsünk vagy kérjünk. Ha egy személy 16 év alatti, nem használhatja a Szolgáltatásainkat, és nem adhat meg nekünk semmilyen személyes adatot sem közvetlenül, sem más módon. Ha egy 16 év alatti gyermek személyes adatokat bocsátott rendelkezésünkre, arra biztatjuk a gyermek szülőjét vagy gyámját, hogy lépjen kapcsolatba velünk, és kérje, hogy távolítsuk el a személyes adatokat a rendszereinkből. Ha tudomásunkra jut, hogy az általunk gyűjtött személyes adatokat 16 év alatti gyermek adta meg, azonnal töröljük azokat a személyes adatokat.

1.6 HARMADIK FELEK WEBOLDALAI ÉS SZOLGÁLTATÁSAI

A Szolgáltatások tartalmazhatnak integrációkat vagy linkeket harmadik felek, ideértve üzleti partnereinket is, weboldalaira vagy szolgáltatásaira.  Ha Ön kapcsolatba lép ezekkel a harmadik felekkel, akkor közvetlenül a harmadik félnek, nem pedig a Campari-nak ad információt.  Felhívjuk figyelmét, hogy a Campari nem felelős ezen harmadik felek vagy bármely olyan szervezet adatvédelmi gyakorlatáért, amely nem a Campari tulajdonában vagy ellenőrzése alatt áll.  Javasoljuk, hogy tekintse át az említett harmadik felek adatvédelmi irányelveit és online feltételeit, hogy többet tudjon meg arról, hogyan kezelik az Ön személyes adatait.

1.7 AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot, hogy időről időre saját belátásunk szerint módosítsuk jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot.  A személyes adatok kezelésének módjában bekövetkező lényeges változásokról a felhasználói fiókjában megadott elsődleges e-mail címre küldött értesítéssel, a Weboldalunkon jól látható módon elhelyezett értesítéssel vagy más megfelelő kommunikációs csatornákon keresztül értesítjük Önt.  Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen áttekintse jelen Adatvédelmi Nyilatkozatot. Eltérő rendelkezés hiányában minden módosítás a közzététel napjától hatályos.

1.8 KAPCSOLATFELVÉTEL

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van jelen Adatvédelmi Nyilatkozattal vagy más, az adatvédelemmel kapcsolatos ügyekkel összefüggésben, kérjük, küldjön e-mailt a gpdp.office@campari.com címre.

2. KIEGÉSZÍTŐ NYILATKOZAT KALIFORNIAI LAKOSOK RÉSZÉRE

Ez a Kaliforniai Lakosoknak szóló Kiegészítő Nyilatkozat (“CA Tájékoztató“) kiegészíti az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban foglalt információkat, és kizárólag Kalifornia állam lakosaira (“fogyasztók” vagy “Ön“) vonatkozik.

Ezek a CA Tájékoztató további információkat nyújt arról, hogy hogyan gyűjtjük, használjuk fel, tesszük közzé és egyéb módon dolgozzuk fel Kalifornia állam egyes lakosainak személyes adatait online vagy offline, a 2018-as kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (“CCPA“) hatályának megfelelően.

Hacsak kifejezetten másképp nem rendelkezik, a jelen CA Tájékoztatóban szereplő valamennyi kifejezésnek ugyanaz a jelentése, mint az Adatvédelmi nyilatkozatunkban vagy a CCPA-ban meghatározottak szerint.

Amikor a “személyes adatok” kifejezést használjuk ebben a CA Nyilatkozatban, akkor azok alatt olyan információkat értünk, amelyek azonosítanak, kapcsolódnak, leírnak, ésszerűen kapcsolatba hozhatók, vagy ésszerűen összeköthető, közvetlenül vagy közvetve, egy adott fogyasztóval vagy háztartással.

SZEMÉLYES ADATOK GYŰJTÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

Számos célból gyűjtünk Öntől és Önről személyes adatokat, ahogyan azt az Adatvédelmi Nyilatkozat”Hogyan gyűjtjük személyes adatait” és “Hogyan használjuk személyes adatait” szakaszai leírják.

Az elmúlt 12 hónapban a személyes adatok következő kategóriáit gyűjtöttük:

  • Azonosítók, mint például az Ön kereszt-, közép- és vezetékneve, e-mail címe, felhasználóneve, postacíme, születési ideje vagy életkora, postacíme vagy egyéb hasonló azonosítók;
  • Kereskedelmi információk, például a vásárolt, beszerzett vagy figyelembe vett szolgáltatások nyilvántartása;
  • Internet/Hálózati Információk, például eszközinformációk, naplók és elemzési adatok;
  • Földrajzi helymeghatározási adatok, például az Ön IP-címe vagy más információk alapján generált hozzávetőleges helymeghatározási adatok;
  • Érzékszervi információk, például az Ön és a Campari Group közötti telefonbeszélgetések felvételei (adott esetben az Ön engedélyével);
  • Következtetések érdeklődési körével és preferenciáival kapcsolatban, amelyek az oldalaink használatából származnak; és
  • Egyéb Személyes Adatok, ideértve a visszajelzési űrlapon megadott információkat, valamint az Ön és a Campari Group közötti bármilyen kommunikációt, valamint a közösségi oldalakról kapott információkat.

Ezeket az információkat a következő forrásokból gyűjtjük: közvetlenül Öntől, üzleti partnereinktől és kapcsolt vállalkozásainktól, az Ön böngészőjéből vagy eszközéről, amikor Ön meglátogatja az Alkalmazásunkat vagy használja a Szolgáltatásainkat, vagy olyan harmadik felektől, akiknek Ön engedélyezi, hogy információkat osszanak meg velünk. Kérjük, bővebb információért az általunk gyűjtött személyes adatok forrásairól tekintse meg az Adatvédelmi Nyilatkozat Hogyan gyűjtjük személyes adatait című részét

2.1 SZEMÉLYES ADATOK KÖZZÉTÉTELE

Üzleti célokból személyes adatokat osztunk meg harmadik felekkel. Azon harmadik felek kategóriái, akiknek üzleti célból átadjuk az Ön személyes adatait, a következők: (i) a vállalatcsaládunkhoz tartozó más márkák és leányvállalatok; (ii) szolgáltatóink és tanácsadóink; (iii) elemzési szolgáltatók; (vii) marketing és stratégiai partnerek; és (viii) közösségi hálózatok.

Az előző 12 hónapban az általunk gyűjtött személyes adatok valamennyi kategóriáját, amelyeket a jelen CA Tájékoztató Személyes adatok gyűjtése és felhasználása című fejezetben ismertetünk, üzleti célból harmadik féllel közöltük.

2.2 SZEMÉLYES ADATOK ÉRTÉKESÍTÉSE

Amennyiben nem élt a személyes adatok értékesítésének letiltásához való jogával, személyes adatait értékesíthetjük harmadik feleknek pénzbeli vagy egyéb értékes ellenszolgáltatás fejében. A harmadik felek ezeket az információkat saját céljaikra saját adatvédelmi nyilatkozataiknak megfelelően használhatják fel, ami magában foglalhatja ezen információk további harmadik feleknek történő továbbértékesítését is. Ezen harmadik felek a következők lehetnek:

  • Üzleti partnerek: Üzleti partnereinkkel megoszthatjuk az Ön személyes adatait, ideértve az Azonosítókat és az Internetes/Hálózati Adatokat, üzleti vagy kereskedelmi célokból, ideértve termékeik vagy szolgáltatásaik népszerűsítését is.  Személyes adatait más harmadik felekkel is megoszthatjuk, akiknek termékei vagy szolgáltatásai megítélésünk szerint elnyerné tetszését.

 

  • Harmadik Fél Hirdetési Hálózatok, Közösségi Médiavállalatok és egyéb Harmadik Fél Vállalkozások: Az online működő vállalatok körében bevett gyakorlatnak megfelelően lehetővé tesszük bizonyos harmadik fél hirdetési hálózatok, közösségi médiavállalatok és más harmadik fél vállalkozások számára, hogy cookie-k vagy nyomkövető technológiák segítségével közvetlenül böngészőjéből vagy eszközéről gyűjtsék és tárják fel személyes adatait (ideértve az internetes/hálózati információkat, kereskedelmi információkat és következtetéseket), amikor Ön felkeresi vagy kapcsolatba lép weboldalainkkal, használja alkalmazásainkat vagy más módon kapcsolatba lép velünk. Ezen harmadik felek az Ön személyes adatait Szolgáltatásunk és a weboldalainkon, más weboldalakon vagy mobilalkalmazásokon, illetve az Ön által használt egyéb eszközökön megjelenő hirdetések elemzésére és optimalizálására, illetve a tartalom személyre szabására és egyéb, hirdetésekkel kapcsolatos szolgáltatások, például jelentéskészítés, hozzárendelés, elemzés és piackutatás céljából használják fel. Ezen harmadik fél vállalkozások ezeket az információkat saját céljaikra használhatják saját adatvédelmi nyilatkozataiknak megfelelően, és az információkat hirdetési és egyéb célokra harmadik feleknek, köztük más hirdetési hálózatoknak is értékesíthetik.

2.3 KALIFORNIAI ADATVÉDELMI JOGAI

Kaliforniai lakosként az alábbi jogokat gyakorolhatja az Önről gyűjtött személyes adatokkal kapcsolatban (bizonyos törvényi korlátozásokkal összhangban):

A Hozzáféréshez/Megismeréshez való Jog

Ön jogosult arra, hogy személyazonosságának igazolást követően az elmúlt 12 hónapban gyűjtött és közzétett személyes adataira vonatkozó alábbi információk bármelyikét vagy mindegyikét kérje:

  • Az Önről gyűjtött személyes adatok konkrét darabjai;
  • Az Önről gyűjtött személyes adatok kategóriái;
  • A személyes adatok forrásainak kategóriái;
  • A személyes adatok azon kategóriái, amelyeket üzleti célból harmadik féllel közöltünk, és a címzettek kategóriái, akiknek ezeket az adatokat átadtuk;
  • A személyes adatainak azon kategóriái, amelyeket értékesítettünk (ha vannak ilyenek), valamint azon harmadik felek kategóriái, akiknek az adatokat eladtuk; és
  • A személyes adatok gyűjtésének vagy adott esetben értékesítésének üzleti vagy kereskedelmi céljai.
A törléshez való joga

Bizonyos kivételektől eltekintve joga van kérni az Önről gyűjtött személyes adatok törlését.

A személyes adatok értékesítésének letiltásához való joga

Önnek joga van arra utasítani minket, hogy ne értékesítsük az Önről gyűjtött személyes adatokat harmadik félnek sem most, sem a jövőben.

Ha Ön 16 évnél fiatalabb, joga van ahhoz, hogy beleegyezzen, vagy hogy szülője vagy gondviselője az Ön nevében beleegyezzen az ilyen értékesítésbe.

A megkülönböztetésmentességhez való jog

Önnek joga van ahhoz, hogy e jogok gyakorlása miatt ne érje hátrányos megkülönböztetés.
Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha e jogok gyakorlása korlátozza a személyes adatok kezelésére vonatkozó képességeinket (például törlési kérelem esetén), előfordulhat, hogy a továbbiakban nem tudjuk biztosítani Önnek termékeinket és szolgáltatásainkat, vagy nem tudunk ugyanolyan színvonalú kapcsolatot fenntartani Önnel.

“Shine the Light” törvény

A velünk üzleti kapcsolatban álló kaliforniai lakosoknak jogukban áll megismerni, hogy a kaliforniai “Shine the Light” törvény (Civ. Code §1798.83) értelmében adataikat közvetlen üzletszerzési célok érdekében hogyan közlik harmadik féllel.

2.4 HOGYAN GYAKOROLHATJA KALIFORNIAI ADATVÉDELMI JOGAIT

A megismeréshez vagy a törléshez való jog gyakorlása

 

A hozzáféréshez, a megismeréshez vagy a törléshez való jog gyakorlása érdekében kérjük, nyújtsa be kérelmét a következő címre:

  • Írjon nekünk e-mailt a office@campari.com címre a “Kaliforniai jogok iránti kérelem” tárgysorral;
  • Adatvédelmi jogok iránti kérelem űrlapunk kitöltése;

Kérelme feldolgozása előtt ellenőriznünk kell személyazonosságát, és meg kell erősítenünk, hogy Ön valóban Kalifornia állam lakosa. A személyazonosságának ellenőrzése érdekében általában vagy a fiókjának sikeres hitelesítését, vagy az Ön által megadott megfelelő információ és az Önről a rendszereinkben tárolt információk egybevetését kérjük. Ez a folyamat megkövetelheti, hogy további személyes adatokat kérjünk Öntől, többek között, de nem kizárólagosan az Ön e-mail címét, telefonszámát és/vagy a Szolgáltatásainkban történt utolsó tranzakció dátumát.

Bizonyos körülmények között elutasíthatjuk a fent leírt jogok gyakorlására irányuló kérelmet, különösen akkor, ha nem tudjuk ellenőrizni az Ön személyazonosságát vagy  fellelni adatait a rendszereinkben. Ha nem tudjuk teljesíteni az Ön kérésének egészét vagy egy részét, meg fogjuk indokolni, hogy miért nem tudunk eleget tenni a kérésnek.

 

A személyes adatok értékesítésének letiltásához való jog gyakorlása

Amennyiben nem élt a személyes adatok értékesítésének letiltásához való jogával, személyes adatait értékesíthetjük harmadik feleknek pénzbeli vagy egyéb értékes ellenszolgáltatás fejében. A harmadik felek ezeket az információkat saját céljaikra saját adatvédelmi nyilatkozataiknak megfelelően használhatják fel, ami magában foglalhatja ezen információk további harmadik feleknek történő továbbértékesítését is.

Nem kell felhasználói fiókot létrehoznia nálunk ahhoz, hogy élhessen a személyes adatok értékesítésének letiltásához való jogával. Azonban kérhetjük, hogy további személyes adatokat adjon meg, hogy megfelelően azonosíthassuk Önt az adatállományunkban, és hogy nyomon követhessük a letiltási kérelmének való megfelelést. Ezek az információk többek között az Ön nevét, e-mail címét és irányítószámát tartalmazhatják. A letiltás iránti kérelemben megadott személyes adatokat kizárólag a kérelem felülvizsgálatához és teljesítéséhez használjuk fel. Ha Ön úgy dönt, hogy nem adja meg ezeket az információkat, akkor csak olyan mértékben tudjuk feldolgozni a kérését, amilyen mértékben azonosítani tudjuk Önt az adatrendszereinkben.

  • Letiltási Cookie-k (Ne adja el a személyes adataimat): A cookie-k és egyéb, az analitikai és célzott hirdetésekhez használt nyomkövető technológiák használatával kapcsolatos letiltási jogának gyakorlásához kérjük, adja meg választását a megfelelő cookie-kat tartalmazó sávban.

Ön a Digital Advertising Alliance (“DAA”) CCPA eszköz használatával is elvégezheti a letiltást. A DAA a CCPA letiltás eszközt kínálja, amely egy központi hely, ahol az összes DAA-ban részt vevő, az Ön személyes adatait több weboldalon és alkalmazáson keresztül gyűjtő vállalkozás lemondhat a személyes adatok értékesítéséről. Ha élni kíván az ilyen típusú személyes adatok értékesítésének letiltásához való jogával, kérjük, látogasson el a https://optout.privacyrights.info weboldalra. Az eszközén lévő mobilalkalmazásokkal kapcsolatos letiltási kérelmek benyújtásához letöltheti a megfelelő alkalmazást a https://www.privacyrights.info/appchoicesweboldalról. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy harmadik felek hogyan gyűjtenek automatikusan információkat a Webhelyünkön és, hogy milyen választási lehetőségei vannak ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatban, kérjük, tekintse meg a Cookie Nyilatkozatunkat.

 

  • A személyes adatok értékesítésének vagy megosztásának letiltása: Ha élni kíván a személyes adatainak (például nevének, e-mail címének, postacímének) harmadik féllel való, közvetlen üzletszerzési vagy egyéb kereskedelmi célú értékesítésével vagy megosztásával kapcsolatos tiltakozási jogával, kérjük, nyújtsa be kérelmét az Adatvédelmi jogok iránti kérelem űrlapon.

 

Meghatalmazottak

Bizonyos körülmények között a kaliforniai lakosok számára engedélyezett, hogy meghatalmazott személyen keresztül nyújtsanak be kérelmeket a személyes adatok megismerése vagy törlése tárgyában a jelen CA Tájékoztatóban meghatározott módszerekkel, amennyiben a meghatalmazott a meghatalmazó nevében történő cselekvésre való jogosultságát a következőkkel tudjuk igazolni:

  • a kaliforniai törvények szerint érvényes meghatalmazást kap a fogyasztótól vagy meghatalmazottjától; vagy
  • elegendő bizonyítékot kapnak arra vonatkozóan, hogy a fogyasztó:
    • aláírt engedélyt adott a meghatalmazottnak, hogy az nevében eljárjon;
    • saját személyazonosságát közvetlenül nálunk igazolta jelen CA Tájékoztatóban meghatározott eljárásoknak megfelelően; vagy közvetlenül megerősítette velünk, hogy a fogyasztó engedélyt adott a meghatalmazottnak arra, hogy a nevében benyújtsa a kérelmet.

A személyes adatok “értékesítésének” letiltására vonatkozó kérelmek esetében aláírt engedélyre van szükségünk, amely igazolja, hogy az Ön meghatalmazottja felhatalmazást kapott arra, hogy az Ön nevében eljárjon.

3. KIEGÉSZÍTŐ NYILATKOZAT AZ EURÓPAI GAZDASÁGI TÉRSÉG, AZ EGYESÜLT KIRÁLYSÁG ÉS SVÁJC SZÁMÁRA

Ez a Kiegészítő Nyilatkozat kiegészíti az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban foglalt információkat, és az Európai Gazdasági Térségben (“EGT“), az Egyesült Királyságban (“UK“) és Svájcban tartózkodó egyénekre vonatkozik, akár ideiglenesen is. Ez a Kiegészítő Nyilatkozat tájékoztatást nyújt arról, hogy hogyan gyűjtünk, használunk, közlünk és kezelünk személyes adatokat online vagy offline, az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 (“GDPR“), az Egyesült Királyság GDPR és Svájc adatvédelmi jogszabályainak hatályával összhangban. Hacsak kifejezetten másként nem rendelkezik, a jelen nyilatkozatban szereplő valamennyi kifejezés az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban vagy a fent említett jogszabályokban meghatározottak szerint értelmezendő.

A Campari Group Európában működik, és szolgáltatásainkat az EGT ben, az Egyesült Királyságban és Svájcban élő személyekhez címezhetjük, többek között európai weboldalainkon keresztül (együttesen “Európai Szolgáltatásaink“).  Az alábbi tájékoztató (“Adatvédelmi tájékoztató“) az Európai Szolgáltatásainkkal kapcsolatos személyes adatok kezelésére vonatkoznak.

Amikor ebben a szakaszban a “személyes adat” kifejezést használjuk, akkor az azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információkat értjük alatta.

Az adatvédelmi tisztviselő az alábbi címen érhető el: gpdp.office@campari.com

3.1 A CAMPARI GROUP EURÓPAI SZOLGÁLTATÁSAINAK IGÉNYBEVÉTELEKOR GYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK ÉS AZOK FELHASZNÁLÁSÁNAK MÓDJA

Azokat a személyes adatkategóriákat, amelyeket Ön az Európai Szolgáltatások használata során önkéntesen közvetlenül nekünk ad meg, olyan módon gyűjtjük, ahogyan azt az Adatvédelmi nyilatkozatunkban a Hogyan gyűjtjük személyes adatait és Hogyan használjuk személyes adatait című szakaszok tartalmazzák.

Jelezni fogjuk Önnek, hogy bizonyos személyes adatok megadása kötelező vagy opcionális. Ha úgy dönt, hogy nem adja meg a kötelezőnek megjelölt személyes adatait, előfordulhat, hogy nem tudunk válaszolni a kérdéseire, vagy nem tudunk egyéb szolgáltatásokat nyújtani Önnek.

Az 1. mellékletben található táblázat részletesen bemutatja az Önről gyűjtött személyes adatok kategóriáit, valamint azt, hogy hogyan használjuk ezeket az információkat, amikor Ön az Európai Szolgáltatásokat igénybe veszi, továbbá azt a jogalapot, amelyre a személyes adatok kezelése során hivatkozunk, valamint a személyes adatok címzettjeit.

3.2 AZ AUTOMATIKUSAN GYŰJTÖTT INFORMÁCIÓK

Közvetve automatikusan gyűjtünk személyes adatokat arról is, hogy Ön hogyan fér hozzá az Európai Szolgáltatásokhoz és hogyan használja azokat, valamint az Európai Szolgáltatások eléréséhez használt eszközre vonatkozó információkat. Például gyűjthetünk:

  1. információkat az Ön által használt funkciókról és az Európai Szolgáltatásokon megtekintett oldalakról;
  2. információkat az Ön eszközére vonatkozóan (például IP-cím, eszközazonosító, eszköztípus, modell és gyártó);; és
  3. információkat használati szokásaival kapcsolatban (például, hogy milyen gyakran használja a Campari Group Európai Szolgáltatásait és a nyelvi beállításait).

Ezeket az információkat arra használjuk, hogy az Európai Szolgáltatások jellemzőit és funkcióit biztosítsuk Önnek, hogy figyelemmel kísérjük és javítsuk az Európai Szolgáltatásokat, valamint hogy új szolgáltatásokat fejlesszünk ki.

A 2. mellékletben található táblázat további információkat tartalmaz az Önről automatikusan gyűjtött személyes adatok kategóriáiról és arról, hogy hogyan használjuk ezeket az információkat. A táblázat azt is felsorolja, hogy milyen jogalapra támaszkodunk a személyes adatok kezelése során, valamint a személyes adatok címzettjeivel kapcsolatban.

Az Önről gyűjtött személyes adatokat és az automatikusan gyűjtött adatokat összekapcsolhatjuk vagy kombinálhatjuk.

Az általunk gyűjtött személyes adatokat anonimizálhatjuk és összesíthetjük (így azok nem azonosítják Önt közvetlenül). Az anonimizált információkat felhasználhatjuk többek között informatikai rendszereink tesztelésére, kutatásra, adatelemzésre, az Európai Szolgáltatások fejlesztésére. Az ilyen anonimizált és összesített információkat másokkal is megoszthatjuk.

3.3 MENNYI IDEIG TÁROLJUK SZEMÉLYES ADATAIT

Az 1. és 2.melléklet tartalmazza, hogy mennyi ideig tároljuk az Ön személyes adatait. Az Önről gyűjtött személyes adatokat általában nem tároljuk tovább, mint amennyi a jogi kötelezettségeinknek és jogos üzleti érdekeinknek megfelelően a meghatározott célokhoz szükséges.

Az Önre vonatkozó személyes adatok megőrzésének időtartamát meghatározó kritériumok attól függően változnak, hogy milyen jogalapon dolgozzuk fel a személyes adatokat:

  1. Jogos érdekek. Amennyiben a személyes adatokat jogos érdekeink alapján kezeljük, az ilyen adatokat általában a konkrét érdek alapján indokolt ideig őrizzük, figyelembe véve az érintettek alapvető érdekeit, jogait és szabadságait.
  2. Hozzájárulás. Amennyiben személyes adatokat az Ön hozzájárulása alapján kezeljük, az adatokat általában addig őrizzük, amíg Ön vissza nem vonja a hozzájárulását, vagy egyébként addig az időtartamig, amíg szükséges az Önnel kötött megállapodás teljesítéséhez, vagy az adott szolgáltatás nyújtásához, amelyhez az adott személyes adatokat kezeljük.
  3. Szerződés. Amennyiben a személyes adatokat szerződés alapján kezeljük, az adatokat általában a szerződés időtartamáig, valamint további korlátozott ideig őrizzük, amely a szerződéses kapcsolatból eredő jogi igények elévülési idejét jelenti.
  4. Jogi kötelezettség. Amennyiben jogi kötelezettség alapján kezeljük a személyes adatokat, általában a jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges ideig őrizzük azokat.
  5. Jogi igények. Előfordulhat, hogy “jogi visszatartást” kell alkalmaznunk, amely a szokásos megőrzési időn túl is megőrzi az információkat, ha jogi igények esetleges érvényesítésének lehetősége fenyeget minket.  Ebben az esetben az adatokat addig őrizzük meg, amíg a letiltást fel nem oldjuk, ami általában azt jelenti, hogy a követelés vagy a követeléssel való fenyegetés megoldódott.

A célok és jogalapok mellett minden esetben figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, valamint az Ön személyes adatainak jogosulatlan felhasználásából vagy nyilvánosságra hozatalából eredő esetleges kár kockázatát.

A hozzájárulás visszavonásakor vagy az 1. és 2. mellékletben említett célokra gyűjtött adatok tárolási időtartamának lejártakor – attól függően, hogy melyik a korábbi időpont – az adatokat automatikusan törlik vagy véglegesen anonimizálják.

3.4 A SZEMÉLYES ADATOK CÍMZETTJEI

Az 1.és 2. mellékletben felsorolt címzetteken kívül az Ön személyes adatait a következőkkel is megoszthatjuk (az 1. és 2. mellékletben meghatározott felhasználási módoknak megfelelően):

  1. Szolgáltatók és tanácsadók: személyes adatait megoszthatjuk harmadik félként működő kereskedőkkel és egyéb szolgáltatókkal, akik számunkra vagy a nevünkben szolgáltatásokat nyújtanak, amelyek magukban foglalhatják szakmai szolgáltatások nyújtását, például jogi és számviteli szolgáltatásokat, postai, e-mail vagy chat szolgáltatásokat, csalásmegelőzést, webhosztingot vagy elemzési szolgáltatásokat.
  2. Leányvállalatok. A Campari Group tulajdonában lévő vagy vele közös tulajdonban lévő egyéb társaságok, ideértve a leányvállalatainkat (azaz minden olyan szervezetet, amely a tulajdonunkban van ellenőrzésünk alatt áll), valamint a vezető holdingtársaságunkat (azaz minden olyan szervezetet, amely a tulajdonunkban vagy ellenőrzésünk alatt áll) és az általa tulajdonolt leányvállalatokat. Jelen Adatvédelmi tájékoztatónak megfelelően ezek a vállalatok ugyanúgy használják az Ön személyes adatait, ahogyan mi is használhatjuk, és szükség esetén vállalaton belüli adatvédelmi megállapodást fognak kötni.
  3. Üzleti tranzakcióval kapcsolatban vevők és harmadik felek: az Ön személyes adatai harmadik felekkel közölhetők egy tranzakcióval kapcsolatban, mint például egyesülés, eszközök vagy részvények eladása, átszervezés, finanszírozás, irányításváltás vagy üzletünk egészének vagy egy részének felvásárlása.
  4. Jogérvényesítés, szabályozó hatóságok és más felek jogi okokból: személyes adatait harmadik felekkel megoszthatjuk, ha azt a törvény előírja, vagy ha indokoltnak véljük, hogy ez szükséges ahhoz, hogy (i) megfeleljünk a törvénynek és a bűnüldöző szervek ésszerű kéréseinek; (ii) felderítsük és kivizsgáljuk az illegális tevékenységeket és a megállapodások, köztük a Feltételeink megsértését; és/vagy (iii) gyakoroljuk vagy megvédjük a Campari Group, annak felhasználói vagy mások jogait, tulajdonát vagy személyes biztonságát.

3.5 MARKETING ÉS HIRDETÉS

Időről időre megkereshetjük Önt szolgáltatásainkkal kapcsolatos információkkal, ideértve marketingüzenetek küldését és a Szolgáltatásainkkal kapcsolatos visszajelzések kérését. A legtöbb marketingüzenetet e-mailben küldjük. Egyes marketingüzenetek esetében felhasználhatjuk az Önről gyűjtött személyes adatokat, hogy segítsenek meghatározni az Önnel megosztandó legmegfelelőbb marketinginformációkat.

Marketingüzeneteket küldhetünk Önnek, ha Ön ehhez hozzájárulását adta, vagy ha a soft opt-in szabályra támaszkodunk (ahol lehetséges).   Amennyiben leiratkozna az ilyen e-mailekről, egyszerűen kattintson az e-mail alján található “leiratkozási linkre”.

3.6 SZEMÉLYES ADATAINAK TÁROLÁSA ÉS TOVÁBBÍTÁSA

Biztonság. Megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket hajtunk végre az Ön személyes adatainak védelme érdekében a véletlen vagy jogellenes megsemmisülés, elvesztés, megváltoztatás vagy károsodás ellen. Minden általunk gyűjtött személyes adatot a felhőszolgáltatónk biztonságos szervereken tárol. Soha nem küldünk Önnek kéretlen e-maileket, és nem lépünk kapcsolatba Önnel telefonon, hogy hitel- vagy bankkártyaadatokat vagy nemzeti azonosítószámokat kérjünk.

Személyes adatainak nemzetközi továbbítása. Az általunk gyűjtött személyes adatokat továbbíthatjuk és tárolhatjuk az Ön országán kívüli országokban, ahol mi és harmadik fél szolgáltatók működünk. Ha Ön az EGT-ben, az Egyesült Királyságban vagy Svájcban tartózkodik, személyes adatait az említett régiókon kívül is kezelhetjük, ideértve az Egyesült Államokat is.

Ilyen továbbítás esetén biztosítjuk, hogy: (i) a személyes adatokat olyan országokba továbbítjuk, amelyek elismerten egyenértékű védelmi szintet nyújtanak; vagy (ii) a továbbítás megfelelő biztosítékok, például az Európai Bizottság által elfogadott szabványos szerződéses záradékok (ideértve az Európai Adatvédelmi Testület által ajánlott további biztosítékokat) alapján történik.

Ha további kérdéseket kíván feltenni az alkalmazott biztosítékokról, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a jelen Adatvédelmi tájékoztató végén megadott elérhetőségeken.

3.7 PROFILALKOTÁS

Az Önről gyűjtött személyes adatokat elemezhetjük, hogy létrehozzuk az Ön érdeklődési körének és preferenciáinak profilját, annak érdekében, hogy a számára releváns információkkal léphessünk kapcsolatba Önnel. Ha külső forrásokból további információk állnak rendelkezésünkre, akkor felhasználhatjuk az Önre vonatkozó további információkat, hogy segítsük ezt a hatékony termékfrissítések küldését. Az Önre vonatkozó személyes adatokat felhasználhatjuk a csalás és a hitelkockázat felderítésére és csökkentésére is. A személyes adatok bevitele az ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerünkbe (CRM) nem kötelező, és csak akkor történik meg, ha az 1. és 2. mellékletben részletezett célok valamelyikéhez hozzájárulást adnak; ez automatikusan azt jelenti, hogy a Campari Group adatkezeléssel megbízott alkalmazottai világszerte megtekinthetik az adatokat, valamint módosíthatják és frissíthetik azokat.

3.8 SZEMÉLYES ADATAIHOZ FŰZŐDŐ JOGAI

Az alkalmazandó adatvédelmi törvényeknek megfelelően az alábbi jogok illetik meg Önt az általunk tárolt személyes adatai tekintetében:

  1. Hozzáférési jog. Önnek joga van:
    1. megerősíteni, hogy kezeljük-e és hol az Ön személyes adatait;
    2. tájékoztatást kapni az általunk kezelt személyes adatok kategóriáiról, arról, hogy milyen célból kezeljük személyes adatait, valamint arról, hogy hogyan határozzuk meg az alkalmazandó megőrzési időszakokat;
    3. információt kapni azon címzettek kategóriáiról, akikkel megoszthatjuk az Ön személyes adatait; és
    4. másolatot kapni az Önről tárolt személyes adatokról.
  2. Adathordozhatósághoz való jog. Bizonyos körülmények között joga van ahhoz, hogy az Ön által megadott személyes adatok másolatát tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, amely támogatja az újrafelhasználást, vagy kérheti személyes adatainak más személy részére történő továbbítását.
  3. A helyesbítéshez való jog. Ön jogosult arra, hogy indokolatlan késedelem nélkül kérje az Önről tárolt pontatlan vagy hiányos személyes adatainak helyesbítését.
  4. Törléshez való jog. Ön bizonyos körülmények között jogosult arra, hogy kérje tőlünk személyes adatainak indokolatlan késedelem nélküli törlését, ha a személyes adatok további kezelése nem indokolt.
  5. Korlátozáshoz való jog. Ön jogosult arra, hogy bizonyos körülmények között kérje tőlünk a személyes adatkezelés céljának korlátozását, ha a személyes adatok ilyen módon történő további kezelése nem indokolt, például ha Ön vitatja a személyes adatok pontosságát.
  6. A hozzájárulás visszavonásához való jog. Bizonyos körülmények között szükségünk van az Ön hozzájárulására ahhoz, hogy személyes adatait kezeljük. Ezekben az esetekben, és ha Ön hozzájárul, joga van a korábbi hozzájárulását visszavonni. Amennyibe visszavonja hozzájárulását, az nem érinti az Ön személyes adatainak a visszavonás előtti felhasználásának jogszerűségét.

Önnek joga van utasításokat adni személyes adatainak halála utáni megőrzésével, törlésével és közzétételével kapcsolatban. Az Ön utasításának hiányában örökösei kérhetik az Ön személyes adatainak közzétételét vagy törlését.

Önnek joga van továbbá tiltakozni a jogos érdekeinken alapuló adatkezelés ellen, amennyiben az Ön különleges helyzetével kapcsolatos okok állnak fenn. Lehetnek kényszerítő okok az Ön személyes adatainak további kezelésére, és ha ez a helyzet áll fenn, azt meg fogjuk vizsgálni és arról tájékoztatni fogjuk Önt.  Bármilyen okból tiltakozhat a marketingtevékenységek ellen.

Önnek joga van ahhoz is, hogy panaszt tegyen a helyi adatvédelmi hatóságnál. Ha Ön az Európai Unióban él, arról, hogy hogyan léphet kapcsolatba a helyi adatvédelmi hatósággal, itt talál információt. Ha Ön az Egyesült Királyságban vagy Svájcban él, az Ön helyi adatvédelmi hatósága az Egyesült Királyság Információs Biztosának Hivatala (https://ico.org.uk/global/contact-us/) és a svájci Szövetségi Adatvédelmi és Információs Biztos (https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact/address.html).

Ha ezen jogok valamelyikével kíván élni, kérjük, töltse ki az Adatvédelmi jogok iránti kérelem űrlapot.

Az adatkezelés bizalmas jellege miatt a fenti jogok gyakorlása során kérhetjük, hogy igazolja személyazonosságát. Ez egy érvényes személyazonosító okmány szkennelt másolatának vagy egy érvényes személyazonosító okmány aláírt fénymásolatának benyújtásával történhet.

3.9 EURÓPAI SZOLGÁLTATÁSAINKBAN HASZNÁLT COOKIE-K ÉS HASONLÓ TECHNOLÓGIÁK

Európai Szolgáltatásaink sütiket és hasonló technológiákat, például pixeleket és helyi tárolási objektumokat (LSO), például HTML5-öt (együttesen “cookie-k“) használnak, hogy megkülönböztessék Önt a Szolgáltatásaink többi felhasználójától. Ez segít nekünk abban, hogy jó élményt nyújtsunk Önnek, amikor a Szolgáltatásainkat böngészi, valamint lehetővé teszi számunkra, hogy nyomon kövessük és elemezzük, hogyan használja a Szolgáltatásainkat és hogyan lép kapcsolatba velük, hogy tovább tudjuk fejleszteni a Szolgáltatásainkat. Abban is segít bennünket és partnereinknek, hogy meghatározzuk azokat a termékeket és szolgáltatásokat, amelyek érdekelhetik Önt. Kérjük keresse fel Cookie Nyilatkozatunkat, ezekkel a gyakorlatokkal és cookie lehetőségeivel kapcsolatos további információkért.

3.10 AZ E-MAILJEINKBEN HASZNÁLT NYOMKÖVETŐ TECHNOLÓGIÁK

Az e-mailjeink tartalmazhatnak olyan nyomkövető pixeleket, amelyek azonosítják, hogy Ön megnyitotta-e és mikor nyitotta meg az általunk küldött e-mailt, hányszor olvasta el azt, és rákattintott-e az e-mailben található linkekre. Ez segít nekünk abban, hogy mérni tudjuk marketing e-mail kampányaink hatékonyságát, hogy az Önnek küldött e-maileket érdeklődési körének leginkább megfelelővé tegyük, és hogy megértsük, hogy Ön megnyitott-e és elolvasott-e bármilyen fontos adminisztratív e-mailt, amelyet esetleg küldünk Önnek.

A legtöbb népszerű e-mail kliens lehetővé teszi, hogy blokkolja ezeket a pixeleket bizonyos külső képek letiltásával az e-mailekben. Ezt az e-mail kliens beállításain keresztül teheti meg – ezek általában megadják a lehetőséget, hogy az e-mailek alapértelmezés szerint “távoli képeket”, “távoli tartalmat” vagy “képeket” jelenítsenek meg.

Egyes böngészők lehetőséget adnak a pixeleket és más nyomkövető technológiákat blokkoló bővítmények letöltésére és telepítésére is.

3.11 ADATKEZELÉSI MÓDSZER

A személyes adatokat informatikai alapú eszközökkel kezelik és/vagy manuálisan dolgozzák fel az adatgyűjtés céljának eléréséhez szükséges ideig. Különösen az 1. és 2. mellékletben körvonalazott célok érdekében gyűjtött személyes adatokat olyan automatizált mechanizmusok alkalmazásával is kezelik, amelyek olyan eljárásokon és logikákon alapulnak, amelyek szigorúan a meghatározott célokhoz kapcsolódnak.

MELLÉKLET 1 - AZ ÖN ÁLTAL MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOK

Adatkategória

Alkoholfogyasztási korhatár ellenőrzése, amely tartalmazza a születési dátumot és az országot vagy régiót.

Az adatkezelés célja
Ellenőrizze életkorát és az Európai Szolgáltatások használatára való képességét.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink, nevezetesen az Európai Szolgáltatások kezelése, valamint az Önnel kötött szerződés, nevezetesen a Szolgáltatási Feltételeink teljesítése érdekében szükséges.
Adatmegőrzés
Az alkalmazandó jogszabály által előírt időtartam.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk az Ön által megadott adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Category of Data

Contact information such as first name, last name and email address.

Purpose of the Processing
We may use this information to set up and authenticate your account on the European Services.
Purpose of the Processing
We may use this information to communicate with you, including sending service-related communications.
Purpose of the Processing
We may use this information to deal with enquiries and complaints made by or about you relating to the European Services.
Purpose of the Processing
We may use this information in connection with providing you with marketing communications in accordance with your preferences.
Legal Basis for Processing
The processing is necessary for the performance of a contract with you and to take steps prior to entering into a contract with you, namely our Terms of Service.
Legal Basis for Processing
The processing is necessary for the performance of a contract with you, namely our Terms of Service.
Legal Basis for Processing
The processing is necessary for our legitimate interests, namely administering the European Services, and for communicating with you effectively to respond to your queries or complaints.
Legal Basis for Processing
We will only use your personal information in this way to the extent you have given us consent to do so.
Data Retention
Duration of the account and, after account deletion for a period required by the applicable law.
Data Retention
For the time necessary to process your request or, at maximum, for one year.
Data Retention
The period of time required by the applicable law.
Data Retention
Until you withdraw consent.
Recipients of Personal Information

We may share this information with [e.g., Stripe] in order to identify you so that you can make and receive payments through the European Services.

Adatkategória

Kapcsolattartási adatok, például keresztnév, vezetéknév és e-mail cím.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások során az Ön fiókjának beállításához és hitelesítéséhez.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Önnel való kommunikációra, ideértve a szolgáltatással kapcsolatos közlemények küldését.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Ön által vagy Önnel kapcsolatban az Európai Szolgáltatásokkal kapcsolatban tett megkeresések és panaszok kezelésére.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Ön preferenciáinak megfelelő marketingkommunikációval kapcsolatosan.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez, valamint a szerződés megkötését megelőzően szükséges lépések megtételéhez, nevezetesen a Szolgáltatási feltételeinkhez szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés az Önnel kötött szerződés, nevezetesen a Szolgáltatási feltételeink teljesítéséhez szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink, nevezetesen az Európai Szolgáltatások kezelése, valamint az Önnel való hatékony kommunikáció, azaz a kérdései és panaszai megválaszolásához szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Személyes adatait csak olyan mértékben használjuk fel, amilyen mértékben Ön ehhez hozzájárulását adta.
Adatmegőrzés
A fiók időtartama, és a fiók törlése után a vonatkozó jogszabályok által előírt időtartamig.
Adatmegőrzés
Az Ön kérésének feldolgozásához szükséges ideig, de legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
Az alkalmazandó jogszabály által előírt időtartam.
Adatmegőrzés
Amíg vissza nem vonja a hozzájárulását.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket az információkat [pl. a Stripe-val] az Ön azonosítása érdekében, hogy Ön az Európai Szolgáltatásokon keresztül fizetéseket teljesíthessen és fogadhasson.

Adatkategória

Fiók- és profiladatai, például teljes neve, e-mail címe és jelszava. Amikor frissíti profiladatait, a telefonszámát, e-mail címét, születésnapját vagy születési dátumát, valamint a preferenciáit is begyűjthetjük].

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások során az Ön fiókjának létrehozásához.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználjuk az Ön által vagy Önnel kapcsolatban az Európai Szolgáltatásokkal kapcsolatban tett megkeresések és panaszok kezelésére.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés az Önnel kötött szerződés teljesítéséhez szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink, nevezetesen a tagjainkkal való hatékony kommunikáció, azaz a kérdések és panaszok megválaszolásához szükséges.
Adatmegőrzés
A fiók időtartama, és a fiók törlése után a vonatkozó jogszabályok által előírt időtartamig.
Adatmegőrzés
Az alkalmazandó jogszabály által előírt időtartam.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk az Ön által megadott adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Adatkategória

Foglalások. Amikor Ön valamely márka házunknál online foglalást rögzít, a foglaláshoz szükséges adatokat gyűjtjük, amelyek tartalmazhatják az Ön keresztnevét, vezetéknevét, mobiltelefonszámát, e-mail címét, a megjelent vendégek számát, valamint a megjegyzés rovatban megadott információkat (pl. preferenciák, egyedi kérések).

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások során leadott rendelései feldolgozásához.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások javítására.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés egy szerződés teljesítéséhez szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre jogos érdekeink miatt van szükség (szolgáltatásunk fejlesztése és javítása).
Adatmegőrzés
Az alkalmazandó jogszabályoknak való megfeleléshez szükséges ideig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Adatkategória

Newsletter and marketing emails. If you sign up to receive news or alerts from us, or join our wait list, we may collect your email and applicable interests and communication preferences

Az adatkezelés célja
We may use this information to present to you promotional and commercial communications relating to the services/products offered by the Controller.
Az adatkezelés célja
We may use this information to localise features of the European Services.
Az adatkezelés célja
We may use this information to determine content that may be of interest to you.
Az adatkezelés jogalapja
We will only use your personal information in this way to the extent you have given us consent to do so.
Az adatkezelés jogalapja
The processing is necessary for our legitimate interest, namely localising features of the European Services and tailoring the European Services so that it is more relevant to our users.
Az adatkezelés jogalapja
The processing is necessary for our legitimate interests, namely tailoring the European Services so that it is more relevant to you.
Adatmegőrzés
Util you withdraw your consent, and subject to shorter periods as may be required in your particular jurisdiction.
Adatmegőrzés
Retention period depends on the cookie installed (see cookie policy of the website/app).
Adatmegőrzés
Retention period depends on the cookie installed (see cookie policy of the website/app).
Recipients of Personal Information

We may share this information with third parties who support us in defining marketing campaigns or with providers of hosting or maintenance services for our digital assets.

Adatkategória

Fizetési műveletekre vonatkozó információk. Amikor Ön feliratkozik szolgáltatásainkra, gyűjthetünk olyan adatokat, mint például a számlázási címe és egyéb információk, például a tranzakció dátuma és időpontja.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások során leadott rendelései feldolgozásához.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Ön személyazonosságának ellenőrzésére a csalás vagy pénzügyi bűncselekmények felderítésével és megelőzésével kapcsolatban.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés egy szerződés teljesítéséhez szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre saját és harmadik felek jogos érdekei miatt van szükség, nevezetesen a csalás és a pénzügyi bűncselekmények felderítése és megelőzése érdekében.
Adatmegőrzés
Az alkalmazandó pénzügyi jogszabályoknak való megfeleléshez szükséges ideig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk az Ön által megadott információkat a számunkra fizetési szolgáltatásokat nyújtó harmadik felekkel.

Adatkategória

Hírlevél és marketing e-mailek.  Ha feliratkozik, hogy híreket vagy értesítéseket kapjon tőlünk, vagy várólistánkhoz csatlakozik, akkor gyűjthetjük az Ön e-mail címét, valamint az Ön érdeklődési körét és kommunikációs preferenciáit.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk arra, hogy az Adatkezelő által kínált szolgáltatásokkal/termékekkel kapcsolatos promóciós és kereskedelmi közleményeket küldjünk Önnek.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az európai szolgáltatások jellemzőinek lokalizálására.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk olyan tartalmak meghatározásához, amelyek Önt érdekelhetik.
Az adatkezelés jogalapja
Személyes adatait csak olyan mértékben használjuk fel, amilyen mértékben Ön ehhez hozzájárulását adta.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekünk miatt szükséges, nevezetesen az Európai Szolgáltatások jellemzőinek lokalizálása és az Európai Szolgáltatások testre szabása érdekében, hogy azok relevánsabbak legyenek a felhasználóink számára.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekünk miatt szükséges, nevezetesen az Európai Szolgáltatások testre szabása érdekében, hogy azok relevánsabbak legyenek az Ön számára.
Adatmegőrzés
Amíg Ön vissza nem vonja a hozzájárulását, figyelemmel az Ön joghatósága által előírt rövidebb időtartamokra is.
Adatmegőrzés
A megőrzési idő a telepített cookie-tól függ (lásd a weboldal/alkalmazás cookie szabályzatát).
Adatmegőrzés
A megőrzési idő a telepített cookie-tól függ (lásd a weboldal/alkalmazás cookie szabályzatát).
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Adatkategória

Chat, hozzászólások és vélemények. Amikor közvetlenül kapcsolatba lép velünk, például e-mailben vagy telefonon, rögzítjük hozzászólásait és véleményét.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Ön kérdései, problémái és aggályai kezelésére.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások javítására.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink, nevezetesen az Önnel való hatékony kommunikáció, illetve a kérdések, panaszok és aggályok megválaszolásához szükséges.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre jogos érdekeink miatt van szükség (szolgáltatásunk fejlesztése és javítása).
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk az Ön által a kapcsolatfelvétel sor‘n megadott adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Adatkategória

Harmadik felektől, például közösségi hálózatoktól kapott információk. Ha Ön egy közösségi hálózaton keresztül lép kapcsolatba velünk, a közösségi hálózattól olyan információkat kaphatunk, mint az Ön neve, profiladatai és bármely más olyan információ, amelyet Ön engedélyez a közösségi hálózatnak, hogy harmadik felekkel megosszon. Az általunk kapott adatok az Ön közösségi hálózaton tett adatvédelmi beállításaitól függnek.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások használatán keresztül létrehozott tartalmak megosztására
Az adatkezelés célja
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre jogos érdekeink miatt van szükség (szolgáltatásunk fejlesztése és marketingstratégiánk megismertetése).
Az adatkezelés jogalapja
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk az Ön által a kapcsolatfelvétel sor‘n megadott adatokat olyan harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

Adatkategória

Az Ön preferenciái, például az értesítésekkel, marketingkommunikációval, az Európai Szolgáltatások megjelenítési módjával és az Európai Szolgáltatások aktív funkcióival kapcsolatos preferenciák.

Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat arra használjuk fel, hogy értesítéseket, híreket, figyelmeztetéseket küldjünk és egyéb marketingkommunikációt szolgáltassunk, valamint arra, hogy az Európai Szolgáltatásokat az Ön választásának megfelelően kínáljuk.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat arra használjuk, hogy biztosítsuk, hogy megfelelünk törvényben előírt kötelezettségeinknek, miszerint csak olyan marketingközleményeket küldhetünk, amelyekhez Ön hozzájárult.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekünk miatt szükséges, nevezetesen annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználó a megfelelő marketing- és egyéb közleményeket kapja, és hogy ezek a felhasználó preferenciáinak megfelelően jelenjenek meg.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés olyan jogi kötelezettséggel való megfeleléshez szükséges, amely ránk nézve kötelező.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk személyes adatait olyan harmadik felekkel is, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal.

MELLÉKLET 2 - AUTOMATIKUSAN GYŰJTÖTT SZEMÉLYES ADATOK

Adatkategória

Hozzávetőleges helymeghatározás. Az Ön által megadott információkon kívül nem gyűjtünk további információt az Ön pontos tartózkodási helyéről. A készüléke IP-címe azonban segíthet nekünk a hozzávetőleges helymeghatározásában.

Az adatkezelés célja
A tartózkodási helyéről megadott információkat felhasználhatjuk a számlájával kapcsolatos csalás vagy gyanús tevékenység nyomon követésére és felderítésére.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk arra, hogy személyre szabjuk az Európai Szolgáltatások megjelenítését (például, hogy milyen nyelven nyújtjuk Önnek).
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink miatt szükséges, nevezetesen azért, hogy megvédjük üzleti tevékenységünket és az Ön számláját a csalástól és más illegális tevékenységektől.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekünk miatt szükséges, nevezetesen a szolgáltatások testre szabása érdekében, hogy azok relevánsabbak legyenek a felhasználóink számára.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket adatokat olyan következő harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal, úgy mint:

  • a Google, amely az elemzési platformjainkat biztosítja, annak érdekében, hogy segítsen megérteni, hogyan használják a látogatók a weboldalainkat]
  • Facebook, Inc., amely segít megérteni, hogy a látogatók hogyan használják weboldalainkat, és lehetővé teszik a direkt marketinget.
Adatkategória

Az Európai Szolgáltatásokhoz való hozzáféréssel és azok használatával kapcsolatos információk. Például, hogy milyen gyakran fér hozzá az Európai Szolgáltatásokhoz, mennyi ideig fér hozzá az Európai Szolgáltatásokhoz és mennyi ideig használja azokat, a hozzávetőleges hely, ahonnan az Európai Szolgáltatásokat igénybe veszi, az oldal, ahonnan érkezett, és az oldal, ahová megy, amikor elhagyja a weboldalunkat, a meglátogatott weblap oldalak, a linkek, amelyekre rákattint, hogy megnyit-e bizonyos e-maileket, vagy rákattint-e az e-mailekben található linkekre, hogy több eszközről fér-e hozzá az Európai Szolgáltatásokhoz, valamint az Európai Szolgáltatásokban végzett egyéb műveletek.

Az adatkezelés célja
Az Európai Szolgáltatások használatára és az ahhoz való kapcsolódásra vonatkozó információkat felhasználhatjuk arra, hogy az Európai Szolgáltatásokat az Ön eszközén megjelenítsük Önnek.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk arra, hogy marketingcélokból meghatározzuk az Önt érdeklő termékeket és szolgáltatásokat.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások és üzleti tevékenység figyelemmel kísérésére és javítására, problémák megoldására, valamint új termékek és szolgáltatások fejlesztésének megismertetéséhez.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink miatt szükséges, nevezetesen azért, hogy az Európai Szolgáltatásokat a felhasználóra szabjuk.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelésre jogos érdekeink miatt van szükség, nevezetesen direkt marketing tájékoztatása érdekében.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink miatt szükséges, nevezetesen az Európai Szolgáltatásokkal kapcsolatos problémák nyomon követése és megoldása, valamint az Európai Szolgáltatások általános javítása érdekében.
Adatmegőrzés
A megőrzési idő a telepített cookie-tól függ (lásd a weboldal/alkalmazás cookie szabályzatát).
Adatmegőrzés
A megőrzési idő a telepített cookie-tól függ (lásd a weboldal/alkalmazás cookie szabályzatát).
Adatmegőrzés
A megőrzési idő a telepített cookie-tól függ (lásd a weboldal/alkalmazás cookie szabályzatát).
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket adatokat olyan következő harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal, úgy mint:

  • a Google, amely az elemzési platformjainkat biztosítja, annak érdekében, hogy segítsen megérteni, hogyan használják a látogatók a weboldalainkat]
  • Facebook, Inc., amely segít megérteni, hogy a látogatók hogyan használják weboldalainkat, és lehetővé teszik a direkt marketinget.
Adatkategória

Naplófájlok és információk az eszközéről. Az Európai Szolgáltatásokhoz való csatlakozáshoz használt táblagépről, okostelefonról vagy más elektronikus eszközről is gyűjtünk információkat. Ezek az információk tartalmazhatnak adatokat az eszköz típusáról, az egyedi eszközazonosító számokról, az operációs rendszerekről, a böngészőkről és az Európai Szolgáltatásokhoz az eszközön keresztül csatlakozó alkalmazásokról, az Ön mobilhálózatáról, az Ön IP-címéről és az eszköz telefonszámáról (ha van ilyen).

Az adatkezelés célja
Az Európai Szolgáltatások használatára és az ahhoz való kapcsolódásra vonatkozó információkat felhasználhatjuk arra, hogy az Európai Szolgáltatásokat az Ön eszközén megjelenítsük Önnek.
Az adatkezelés célja
Ezeket az információkat felhasználhatjuk az Európai Szolgáltatások és üzleti tevékenység figyelemmel kísérésére és javítására, problémák megoldására, valamint új termékek és szolgáltatások fejlesztésének megismertetéséhez.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink miatt szükséges, nevezetesen azért, hogy az Európai Szolgáltatásokat a felhasználóra szabjuk.
Az adatkezelés jogalapja
Az adatkezelés jogos érdekeink miatt szükséges, nevezetesen az Európai Szolgáltatásokkal kapcsolatos problémák nyomon követése és megoldása, valamint az Európai Szolgáltatások általános javítása érdekében.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
Adatmegőrzés
Legfeljebb egy évig.
A személyes adatok címzettjei

Megoszthatjuk ezeket adatokat olyan következő harmadik felekkel, akik támogatnak minket a marketing kampányok meghatározásában, illetve a digitális eszközeink tárhely- vagy karbantartási szolgáltatásait nyújtó szolgáltatókkal, úgy mint:

  • a Google, amely az elemzési platformjainkat biztosítja, annak érdekében, hogy segítsen megérteni, hogyan használják a látogatók a weboldalainkat]
  • Facebook, Inc., amely segít megérteni, hogy a látogatók hogyan használják weboldalainkat, és lehetővé teszik a direkt marketinget.
Vásárolj most
Select Country
Válassza ki a terméket