AZ APEROL SPRITZ

AZ APEROL SPRITZ

Készítsd el, szolgáld fel és élvezd az egyedülálló narancsos aperitifet.

Aperol Spritz Ritual - what makes aperol spritz, aperol spritz

MITŐL APEROL SPRITZ AZ APEROL SPRITZ

Az élénk narancssárga színe példátlan, amely meleg, napos és energikus megjelenést kölcsönöz neki. Az Aperol Spritz lényege az élet felhőtlen élvezete. Ezt az életstílust könnyedén átérezhetjük egy baráti összejövetelen, vagy egy családi találkozón Aperol Spritzet kortyolgatva.

THE QUINTESSENTIAL APERITIF

EREDETI APERITIF

Tölts meg egy borospoharat legalább félig jéggel, önts bele proseccot, és Aperolt. Adj hozzá szódát és díszítsd egy szelet naranccsal. A sorrend betartásával megakadályozható, hogy az Aperol leülepedjen a pohár alján.

Az elkészítés ideje: 5 perc

  • step 1Egy borospoharat töltsön meg jéggel.
  • step 2Egyenlő arányban tölts bele proseccot és Aperolt.
  • step 3Adj hozzá szódát.
  • step 4Díszítsd egy szelet naranccsal.
Aperol Spritz Ritual - food pairing

Aperol Spritz ÉTELEKHEZ

Aperitifként az ételhez tökéletesen passzol.

Ha az Aperol Spritzet előételekhez vagy valamilyen kis harapnivalóhoz fogyasztjuk biztosan nem fogjuk megbánni, tökéletes aperitif, remekül párosítható az ételekkel. Velencei szokások szerint az Aperol Spritzet aperitifként  a hagyományos, könnyű, ún. „cicchetti“ ételhez szolgálják fel, amely egy kis szendvics, egy tányérka olíva bogyó és kis adag helyi jellegű ételt jelent.
Az Aperol
Spritz az évek során különleges itallá vált, amely szinte minden alkalomhoz passzol, legyen szó munka utáni baráti összejövetelről, vagy egy kellemes és nyugodt felfrissülésről vasárnapi pihenés idején.