{[ translations.title]}
{[ translations.countrySelectLabel]}
{[ translations.selectLabel ]}
{[ currentCountry?.name ]}
{[ translations.countrySelectTitleLocalizations]}
International flagInternational
Australia flagAustralia
Austria flagAustria
Belgium flagBelgium
Brazil flagBrazil
Cambodia flagCambodia
Canada flagCanada
China flagChina
Czechia flagCzechia
Denmark flagDenmark
France flagFrance
Germany flagGermany
Greece flagGreece
Hong Kong SAR China flagHong Kong SAR China
Hungary flagHungary
India flagIndia
Indonesia flagIndonesia
Italy flagItaly
Japan flagJapan
Laos flagLaos
Malaysia flagMalaysia
Maldives flagMaldives
Myanmar (Burma) flagMyanmar (Burma)
Nepal flagNepal
Philippines flagPhilippines
Poland flagPoland
Singapore flagSingapore
Slovakia flagSlovakia
South Korea flagSouth Korea
Spain flagSpain
Sri Lanka flagSri Lanka
Taiwan flagTaiwan
Thailand flagThailand
United States flagUnited States
United Kingdom flagUnited Kingdom
Vietnam flagVietnam
{[ translations.countrySelectTitleCountries]}
Andorra flagAndorra
United Arab Emirates flagUnited Arab Emirates
Afghanistan flagAfghanistan
Antigua & Barbuda flagAntigua & Barbuda
Anguilla flagAnguilla
Albania flagAlbania
Armenia flagArmenia
Angola flagAngola
Argentina flagArgentina
American Samoa flagAmerican Samoa
Aruba flagAruba
Azerbaijan flagAzerbaijan
Bosnia & Herzegovina flagBosnia & Herzegovina
Barbados flagBarbados
Bangladesh flagBangladesh
Burkina Faso flagBurkina Faso
Bulgaria flagBulgaria
Bahrain flagBahrain
Burundi flagBurundi
Benin flagBenin
St. Barthélemy flagSt. Barthélemy
Bermuda flagBermuda
Brunei flagBrunei
Bolivia flagBolivia
Bahamas flagBahamas
Bhutan flagBhutan
Botswana flagBotswana
Belarus flagBelarus
Belize flagBelize
Cocos (Keeling) Islands flagCocos (Keeling) Islands
Congo - Kinshasa flagCongo - Kinshasa
Central African Republic flagCentral African Republic
Congo - Brazzaville flagCongo - Brazzaville
Switzerland flagSwitzerland
Côte d’Ivoire flagCôte d’Ivoire
Cook Islands flagCook Islands
Chile flagChile
Cameroon flagCameroon
Colombia flagColombia
Costa Rica flagCosta Rica
Cuba flagCuba
Cape Verde flagCape Verde
Christmas Island flagChristmas Island
Cyprus flagCyprus
Djibouti flagDjibouti
Dominica flagDominica
Dominican Republic flagDominican Republic
Algeria flagAlgeria
Ecuador flagEcuador
Estonia flagEstonia
Egypt flagEgypt
Western Sahara flagWestern Sahara
Eritrea flagEritrea
Ethiopia flagEthiopia
Finland flagFinland
Fiji flagFiji
Falkland Islands flagFalkland Islands
Micronesia flagMicronesia
Faroe Islands flagFaroe Islands
Gabon flagGabon
Grenada flagGrenada
Georgia flagGeorgia
French Guiana flagFrench Guiana
Ghana flagGhana
Gibraltar flagGibraltar
Greenland flagGreenland
Gambia flagGambia
Guinea flagGuinea
Guadeloupe flagGuadeloupe
Equatorial Guinea flagEquatorial Guinea
Guatemala flagGuatemala
Guam flagGuam
Guinea-Bissau flagGuinea-Bissau
Guyana flagGuyana
Honduras flagHonduras
Croatia flagCroatia
Haiti flagHaiti
Ireland flagIreland
Israel flagIsrael
Isle of Man flagIsle of Man
Iraq flagIraq
Iran flagIran
Iceland flagIceland
Jersey flagJersey
Jamaica flagJamaica
Jordan flagJordan
Kenya flagKenya
Kyrgyzstan flagKyrgyzstan
Kiribati flagKiribati
Comoros flagComoros
St. Kitts & Nevis flagSt. Kitts & Nevis
North Korea flagNorth Korea
Kuwait flagKuwait
Cayman Islands flagCayman Islands
Kazakhstan flagKazakhstan
Lebanon flagLebanon
St. Lucia flagSt. Lucia
Liechtenstein flagLiechtenstein
Liberia flagLiberia
Lesotho flagLesotho
Lithuania flagLithuania
Luxembourg flagLuxembourg
Latvia flagLatvia
Libya flagLibya
Morocco flagMorocco
Monaco flagMonaco
Moldova flagMoldova
Montenegro flagMontenegro
Madagascar flagMadagascar
Marshall Islands flagMarshall Islands
North Macedonia flagNorth Macedonia
Mali flagMali
Mongolia flagMongolia
Macao SAR China flagMacao SAR China
Northern Mariana Islands flagNorthern Mariana Islands
Martinique flagMartinique
Mauritania flagMauritania
Montserrat flagMontserrat
Malta flagMalta
Mauritius flagMauritius
Malawi flagMalawi
Mexico flagMexico
Mozambique flagMozambique
Namibia flagNamibia
New Caledonia flagNew Caledonia
Niger flagNiger
Norfolk Island flagNorfolk Island
Nigeria flagNigeria
Nicaragua flagNicaragua
Netherlands flagNetherlands
Norway flagNorway
Nauru flagNauru
Niue flagNiue
New Zealand flagNew Zealand
Oman flagOman
Panama flagPanama
Peru flagPeru
French Polynesia flagFrench Polynesia
Papua New Guinea flagPapua New Guinea
Pakistan flagPakistan
St. Pierre & Miquelon flagSt. Pierre & Miquelon
Puerto Rico flagPuerto Rico
Palestinian Territories flagPalestinian Territories
Portugal flagPortugal
Palau flagPalau
Paraguay flagParaguay
Qatar flagQatar
Réunion flagRéunion
Romania flagRomania
Serbia flagSerbia
Russia flagRussia
Rwanda flagRwanda
Saudi Arabia flagSaudi Arabia
Solomon Islands flagSolomon Islands
Seychelles flagSeychelles
Sudan flagSudan
Sweden flagSweden
St. Helena flagSt. Helena
Slovenia flagSlovenia
Sierra Leone flagSierra Leone
San Marino flagSan Marino
Senegal flagSenegal
Somalia flagSomalia
Suriname flagSuriname
São Tomé & Príncipe flagSão Tomé & Príncipe
El Salvador flagEl Salvador
Syria flagSyria
Eswatini flagEswatini
Turks & Caicos Islands flagTurks & Caicos Islands
Chad flagChad
Togo flagTogo
Tajikistan flagTajikistan
Tokelau flagTokelau
Timor-Leste flagTimor-Leste
Turkmenistan flagTurkmenistan
Tunisia flagTunisia
Tonga flagTonga
Turkey flagTurkey
Trinidad & Tobago flagTrinidad & Tobago
Tuvalu flagTuvalu
Tanzania flagTanzania
Ukraine flagUkraine
Uganda flagUganda
Uruguay flagUruguay
Uzbekistan flagUzbekistan
Vatican City flagVatican City
St. Vincent & Grenadines flagSt. Vincent & Grenadines
Venezuela flagVenezuela
British Virgin Islands flagBritish Virgin Islands
U.S. Virgin Islands flagU.S. Virgin Islands
Vanuatu flagVanuatu
Wallis & Futuna flagWallis & Futuna
Samoa flagSamoa
Yemen flagYemen
Mayotte flagMayotte
South Africa flagSouth Africa
Zambia flagZambia
Zimbabwe flagZimbabwe
{[ translations.langSelectLabel]}
{[ currentLocalizationLang?.name ]}
{[ localization.label ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidAge ]}
{[ translations.errors.invalidDate ]}
{[ translations.errors.invalidAge ]}
{[ translations.locationMessage ]}
Home Ochrana osobných údajov

OZNÁMENIE O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Posledná úprava: december 2021

Ďakujeme za váš záujem o Campari! Toto oznámenie o ochrane osobných údajov vysvetľuje, akým spôsobom spoločnosť Campari v súvislosti s našimi službami získava, používa, zverejňuje a inak spracúva údaje o vás, ktoré vás priamo identifikujú alebo umožňujú vašu identifikáciu (ďalej len ako „osobné údaje“).

Keď v tomto oznámení o ochrane osobných údajov používame pojmy „Campari“, „Campari Group“, „my“, „nás“ alebo „naše“, máme na mysli spoločnosť Davide Campari-Milano N.V. a jej pridružené a dcérske spoločnosti. Keď používame pojem „služba“, máme na mysli všetky služby a produkty, ktoré ponúkame v našom mene, vrátane ponuky produktov, ako sú naše webové stránky https://www.campari.com/, naše mobilné aplikácie alebo akýkoľvek iný produkt alebo služba skupiny Campari Group, ktorá zverejňuje toto oznámenie o ochrane osobných údajov alebo naň odkazuje.

1. MEDZINÁRODNA PLATNOSŤ A OZNÁMENIE PRE KONKRÉTNE REGIÓNY

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov je určené pre návštevníkov našich webových stránok, používateľov našich služieb a ďalšie spoločnosti a používateľov na celosvetovej úrovni. V niektorých krajinách, regiónoch alebo štátoch nám môže byť uložené zákonom alebo sa môžeme rozhodnúť, že musíme poskytnúť ďalšie oznámenia týkajúce sa spracúvania osobných údajov. Nižšie nájdete oznámenia, ktoré sa na vás môžu vzťahovať:

  • Kalifornia (Spojené štáty): Ak ste obyvateľom štátu Kalifornia v Spojených štátoch amerických, prečítajte si dodatočné oznámenie pre obyvateľov Kalifornie , v ktorom nájdete ďalšie informácie o ochrane osobných údajov platné pre Kaliforniu.
  • Nevada (Spojené štáty): Ak ste obyvateľom štátu Nevada, kapitola 603A zbierky zákonov štátu Nevada (Nevada Revised Statutes) umožňuje obyvateľom štátu Nevada odhlásiť sa z budúceho predaja určitých údajov, ktoré o nich získal alebo získa prevádzkovateľ webovej stránky. Upozorňujeme, že vaše osobné údaje nepredávame v zmysle kapitoly 603A. Ak by ste však aj napriek tomu chceli takúto žiadosť podať, kontaktujte nás na adrese office@campari.com
  • Európsky hospodársky priestor, Spojené kráľovstvo alebo Švajčiarsko: Ak sa nachádzate v Európskom hospodárskom priestore (ďalej len „EHP“), Spojenom kráľovstve alebo vo Švajčiarsku alebo sa akýmkoľvek spôsobom zapájate do európskych operácií skupiny Campari Group, pozrite si, prosím, dodatočné oznámenie pre Európsky hospodársky priestor, Spojené kráľovstvo a Švajčiarsko, kde nájdete ďalšie informácie o ochrane osobných údajov platné pre Európu, ktoré okrem iného opisujú, čo sú vaše osobné údaje, o aké zákonné základy sa pri spracúvaní vašich osobných údajov opierame, ako používame súbory cookie, keď k našim službám pristupujete z EHP, Spojeného kráľovstva alebo Švajčiarska, a aké sú vaše práva vzťahujúce sa na vaše osobné údaje.

1.1 AKO ZÍSKAVAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Od prvého okamihu, keď s nami nadviažete kontakt, o vás získavame osobné údaje. Osobné údaje niekedy získavame automaticky, keď používate naše služby a niekedy ich získavame priamo od vás. Niekedy o vás môžeme získavať osobné údaje z iných zdrojov a od tretích strán, a to aj pred našou prvou priamou interakciou. Druh osobných údajov, ktoré získavame, môže závisieť aj od vzťahu, ktorý s vami máme (napr. obchodný zástupca, spotrebiteľ).

PREVÁDZKOVATELIA

Príslušný prevádzkovateľ, teda spoločnosť patriaca do skupiny Campari Group, ktorá je zodpovedná za spracúvanie vašich osobných údajov, závisí od toho, ako komunikujete so značkami skupiny Campari Group. Príslušný prevádzkovateľ sa preto zvyčajne skladá z jedného alebo dvoch subjektov: (1) Hlavný subjekt, ktorý spravuje značky Campari v závislosti od regiónu, a prípadne (2) miestna spoločnosť, s ktorou komunikujete v súvislosti s lokálnymi aktivitami (napr. marketingové kampane, podujatia, súťaže). Čo sa týka miestneho prevádzkovateľa, príslušný prevádzkovateľ a jeho kontaktné údaje budú zverejnené v príslušnom spôsobe komunikácie.

Títo prevádzkovatelia sú uvedení v nasledujúcich tabuľkách:

HLAVNÍ PREVÁDZKOVATELIA (PODĽA ZNAČIEK)
PREVÁDZKOVATEĽ:
CAMPARI AMERICA LLC
1114 AVENUE OF THE AMERICAS FL 19 NEW YORK, NY, 10036-7703
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
PREVÁDZKOVATEĽ:
DAVIDE CAMPARI - MILANO N.V.
VIA F. SACCHETTI, 20 - 20099 SESTO SAN GIOVANNI (MILÁNO) - TALIANSKO
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
PREVÁDZKOVATEĽ:
SOCIETE DES PRODUITS MARNIER LAPOSTOLLE S.A.
32 RUE DE MONCEAU, 75008 PARÍŽ
GPDP.OFFICE@CAMPARI.COM
ZNAČKY
AMERICAN HONEY
APPLETON ESTATE
BOND & LILLARD
CABO WABO
SKYY
WILD TURKEY
LONGBRANCH
RUSSELL’S RESERVE
WRAY & NEPHEW
FORTY CREEK
PRINCE IGOR
ESPOLON
ANCHO REYES
MONTELOBOS
KOKO KANU
SANGSTERS
CORUBA
OLD EIGHT
DRURY’S
DREHER
SAGATIBA
SAFFELL
ZNAČKY
APEROL
APEROL SPRITZ
AVERNA
BANKES-BICKENS
BARBERO LIQUORS
BRAULIO
BIANCOSARTI
BULLDOG GIN
CAMPARI
CAMPARINO
CAMPARISODA
CINZANO
CORTE DELLA FRATESSA
CRODINO
CRODINO SPRITZ
CRODINO TWIST
DIESUS
CROSS
CYNAR
FRANGELICO LIQUEUR
FRATTINA
GLEN GRANT
MAGNUM TONIC WINE
MAISON LAMAUNY
MONDORO
ONDINA GIN
OUZO 12
RICCADONNA
TERRAZZA APEROL
THE NOTES COLLECTION
RICCADONNA SPARKLING WINESX-RATED
FUSION LIQUEUR
ZEDDA PIRAS MIRTO
ZEDDA PIRAS OTHER TYPICAL LIQUORS
ZNAČKY
GRAND MARNIER
BISQUIT & DOUBOUCHE
LALLIER CHAMPAGNE
MARNIER RHUM
WINE & CHAMPAGNE LVMH
МЕСТНЫЕ КОМПАНИИ (ЛОКАЛИЗОВАННЫЕ КОНТРОЛЛЕРЫ)
KRAJINA
RAKÚSKO
KRAJINA
BENELUX
SUBJEKT
CAMPARI AUSTRIA GMBH
SUBJEKT
CAMPARI BENELUX S.A.
ADRESA
NAGLERGASSE 1/TOP 13 ,1010, VIEDEŇ
ADRESA
RUE AUX LAINES 70, 1000 BRUSSELS
KRAJINA
ARGENTÍNA
KRAJINA
AUSTRÁLIA
SUBJEKT
CAMPARI ARGENTINA S.A.
SUBJEKT
CAMPARI AUSTRALIA PTY LTD.
ADRESA
OLGA COSSETTINI, 243 PISO 3, PUERTO MADEO, CABA, ARGENTÍNA
ADRESA
LEVEL 21, 141 WALKER STREET NORTH SYDNEY, AUSTRÁLIA
KRAJINA
BRAZÍLIA
KRAJINA
KANADA
SUBJEKT
CAMPARI DO BRASIL LTDA.
SUBJEKT
FORTY CREEK DISTILLERY LTD.
ADRESA
ALAMEDA RIO NEGRO 585, EDIFICIO DEMINI, CONJUNTO 62, ALPHAVILLEBARUERI-SP
ADRESA
297 SOUTH SERVICE ROAD WEST, GRIMSBY, KANADA
KRAJINA
ČÍNA
KRAJINA
NEMECKO
SUBJEKT
CAMPARI (BEIJING) TRADING CO. LTD.
SUBJEKT
CAMPARI DEUTSCHLAND GMBH
ADRESA
Unit 4001-02, 4008, 40F, CITIC Square
ADRESA
ADELGUNDENSTRASSE 7, 80538 MNÍCHOV, NEMECKO
KRAJINA
GRÉCKO
KRAJINA
INDIA
SUBJEKT
KALOYIANNIS - KOUTSIKOS DISTILLERIES S.A.
SUBJEKT
CAMPARI INDIA PRIVATE LTD
ADRESA
6 & E STREET, A’ INDUSTRIAL AREA, VOLOS
ADRESA
COWRKS, GROUND FLOOR AND FIRST FLOOR, WORLDMARK 1, ASSET AREA 11. AEROCITY, HOSPITALITY DISTRICT, INDIRA GANDHI INTERNATIONAL AIR-PORT, NH-8. NAÍ DILLÍ - 110037, INDIA
KRAJINA
TALIANSKO
KRAJINA
TALIANSKO
SUBJEKT
CAMPARINO S.R.L.
SUBJEKT
TERRAZZA APEROL SRL
ADRESA
PIAZZA DUOMO, 21 MILÁNO
ADRESA
CAMPO SANTO STEFANO SAN MARCO 2776 30124 BENÁTKY (VE)
KRAJINA
JAMAJKA
KRAJINA
MEXIKO
SUBJEKT
J. WRAY&NEPHEW LTD.
SUBJEKT
CAMPARI MEXICO S.A. DE C.V
ADRESA
23 DOMINICA DRIVE, KINGSTON 5, JAMAJKA
ADRESA
AVENIDA AMERICAS 1500 PISO G-B COLONIA COUNTRY CLUB, GUADALAJARA, JALISCO, MEXIKO
KRAJINA
NOVÝ ZÉLAND
KRAJINA
PERU
SUBJEKT
CAMPARI NEW ZEALAND LTD.
SUBJEKT
CAMPARI PERU SAC
ADRESA
C/O KPMG 18, VIADUCT HARBOUR AV., MARITIME SQUARE, AUCKLAND NOVÝ ZÉLAND
ADRESA
AV. JORGE BASADRE NO.607, OFICINA 702, DISTRITO DE SAN ISIDRO, LIMA, PERÙ
KRAJINA
RUSKO
KRAJINA
SINGAPUR
SUBJEKT
CAMPARI RUS OOO
SUBJEKT
CAMPARI SINGAPORE PTE LTD.
ADRESA
2. JUŽNOPORTOVIJ PROEZD 14/22, MOSKVA, RUSKO
ADRESA
152 BEACH ROAD, #28-05-08, GATEWAY EAST, SINGAPUR 189721
KRAJINA
JUŽNÁ AFRIKA
KRAJINA
ŠPANIELSKO
SUBJEKT
CAMPARI SOUTH AFRICA PTY LTD
SUBJEKT
CAMPARI ESPAÑA S.L
ADRESA
12TH FLOOR, CLIFFE DEKER HOF-MEYR 11 BUITENGRACHT STREET, CAPE TOWN, JUŽNÁ AFRIKA
ADRESA
CALLE DE LA MARINA 16-18, PLANTA 29, BARCELONA
KRAJINA
ŠVAJČIARSKO
KRAJINA
SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO
SUBJEKT
CAMPARI SCHWEIZ A.G.
SUBJEKT
GLEN GRANT LTD.
ADRESA
LINDENSTRASSE 8, BAAR
ADRESA
UK Campari UK House of Campari UK14-16 Great Portland St, London W1W 8QW
KRAJINA
UKRAJINA
SUBJEKT
CAMPARI UKRAINE LLC
ADRESA
ULICA ILLINSKA 8, 5. POSCHODIE, BUDOVY Č. 8 A 9, KYJEV, UKRAJINA

Osobné údaje, ktoré nám poskytnete

V súvislosti s našou službou môžeme získavať nasledujúce osobné údaje, ktoré nám poskytnete:

  • Overovanie zákonného veku na požívanie alkoholu: Pri vašej prvej návšteve našej webovej stránky môžeme získať váš dátum narodenia, aby sme potvrdili, že ste plnoletí.
  • Vytvorenie účtu a informácie o profile. Môžeme získať osobné údaje, ktoré nám poskytnete pri registrácii účtu (podľa toho, ktoré sú k dispozícii). Tieto údaje zahŕňajú vaše celé meno, e-mailovú adresu a heslo. Po vytvorení účtu tiež môžete aktualizovať údaje, ktoré sú v ňom uvedené, napríklad meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu, dátum narodenia a svoje preferencie.
  • Rezervácie: Pri online rezervácii v niektorom z našich značkových podnikov, napríklad pri rezervácii aperitívu alebo večere, získavame údaje potrebné na vykonanie rezervácie, ktoré môžu zahŕňať vaše meno, priezvisko, číslo mobilného telefónu, e-mailovú adresu, počet hostí a akékoľvek údaje, ktoré uvediete v časti na poznámky (napr. preferencie, špeciálne požiadavky).
  • Informácie o platbe: Ak sa zaregistrujete na niektorú z našich služieb, ktorá vyžaduje platbu, alebo si zakúpite niektorý z našich produktov, potom získavame údaje poskytnuté v súvislosti s danou platbou. Upozorňujeme, že na spracovanie platieb vykonaných na náš účet používame spracovateľov platieb tretích strán. Z tohto dôvodu neuchovávame žiadne osobne identifikovateľné finančné údaje, ako sú čísla kreditných kariet. Všetky tieto údaje teda poskytujete priamo nášmu spracovateľovi, ktorý je treťou stranou. Používanie vašich osobných údajov spracovateľom platby sa riadi jeho oznámením o ochrane osobných údajov.
  • Komunikácia: Keď nás kontaktujete prostredníctvom akéhokoľvek spôsobu komunikácie vrátane niektorého z kontaktných formulárov na našej webovej stránke, môžeme získať vaše meno, e-mailovú adresu, poštovú adresu, telefónne číslo, typ otázky alebo akékoľvek iné osobné údaje, ktoré sa nám rozhodnete poskytnúť.
  • Demografické údaje: Keď vyplníte niektorú z našich ankiet alebo dotazníkov pre prieskum trhu, môžeme získať demografické údaje vrátane vášho veku, pohlavia alebo ročného príjmu a ďalšie údaje o vašom podnikaní vrátane napríklad vašich ročných tržieb a cieľovej demografickej skupiny. Údaje, ktoré získame, závisia od konkrétneho prieskumu a konkrétnej spoločnosti v rámci skupiny Campari Group, ktorá tento prieskum vykonáva.
  • Newsletter / marketingové e-maily. Ak sa u nás prihlásite na odber noviniek alebo upozornení, môžeme získať váš e-mail, príslušné záujmy a komunikačné preferencie. Ak si už neželáte dostávať od nás e-mailové správy, môžete sa z ich odberu odhlásiť kliknutím na odkaz „Odhlásiť odber“ na konci našich e-mailov.
  • Udalosti, prieskumy a propagačné akcie. Ak vyplníte akýkoľvek formulár alebo sa zúčastníte na podujatiach, prieskumoch, súťažiach alebo iných propagačných akciách skupiny Campari Group, môžeme získať vaše kontaktné údaje (ako je vaše meno, e-mail a telefónne číslo či poštové smerovacie číslo), vaše demografické údaje a akékoľvek iné údaje požadované vo formulári, pri registrácii alebo ako súčasť vašej prihlášky do súťaže vrátane fotografií alebo videí (podľa potreby). Príležitostne môžeme získavať aj vaše dodacie či fakturačné údaje, napríklad ak ste víťazom súťaže alebo si zakúpite naše produkty alebo služby (ak sú k dispozícii). Ak ste súčasťou nášho podujatia alebo ste naším marketingovým partnerom, môžeme získať aj vaše osobné údaje vrátane vášho mena, firemného e-mailu a firemnej adresy.
  • Údaje o spätnej väzbe: Môžeme tiež získavať spätnú väzbu a hodnotenia, ktoré nám poskytnete v súvislosti s našimi službami alebo produktmi.
  • Kontaktné údaje obchodných zástupcov: Ak ste obchodným zástupcom, potom získavame vaše údaje v súvislosti s plnením zmluvy alebo potenciálnej zmluvy s nami. Tieto údaje môžu zahŕňať vaše meno, priezvisko, kontaktné údaje spoločnosti (napr. e-mail, telefón, adresu), pracovnú pozíciu a akékoľvek iné údaje súvisiace s plnením zmluvy s nami.

Hoci vyššie opísané osobné údaje často získavame priamo od vás, získavame ich aj prostredníctvom poskytovateľov služieb a iných tretích strán, ktoré ich získavajú v našom mene, ako sú poskytovatelia komunikačných služieb, poskytovatelia analytických služieb, poskytovatelia prieskumov, súťaží a propagačných akcií a poskytovatelia marketingových služieb. Pre viac informácií si pozrite časť Osobné údaje z iných zdrojov a od tretích strán nižšie.

Automaticky získavané osobné údaje

Rovnako ako u väčšiny digitálnych platforiem, aj my a naši poskytovatelia a partneri tretích strán automaticky získavame určité osobné údaje, keď navštívite našu službu alebo ju používate:

  • Dáta protokolu: Zahŕňajú vašu adresu internetového protokolu (IP), operačný systém, typ prehliadača, ID prehliadača, zadané adresy URL a odkazujúce stránky/kampane, dátum/čas vašej návštevy, čas, ktorý ste strávili na našich službách, a prípadné chyby, ktoré sa počas vašej návštevy našich služieb vyskytli. Zoberte na vedomie, že naše systémy môžu zaznamenávať aj osobné údaje, ktoré zadáte na našich webových stránkach a v iných online službách, aj keď sa rozhodnete ich neodoslať.
  • Analytické dáta: Zahŕňajú elektronické cesty, pomocou ktorých sa dostávate k naším službám, pomocou ktorých sa po našich službách pohybujete a pomocou ktorých naše služby opúšťate, ako sú odkazy, objekty, produkty a výhody, ktoré si prezriete, na ktoré klikáte alebo ktoré inak používate (známe tiež ako „clickstreamové dáta“) a taktiež vaše používanie našich služieb a vašu aktivitu v nich. Naše e-maily tiež môžu obsahovať sledovacie pixely, ktoré identifikujú, či a kedy ste otvorili e-mail, ktorý sme vám poslali, koľkokrát ste si ho prečítali a či ste v tomto e-maile klikli na nejaké odkazy. Pomáha nám to merať účinnosť našich e-mailových marketingových kampaní, prispôsobiť e-maily, ktoré vám posielame, vašim záujmom a zistiť, či ste si otvorili a prečítali dôležité administratívne e-maily, ktoré vám prípadne môžeme poslať.
  • Údaje o polohe: Vrátane vašej všeobecnej zemepisnej polohy na základe získaných dát protokolu.
  • Dáta aplikácie: Niektoré z našich služieb ponúkajú mobilné aplikácie alebo aplikácie v prehliadači, ktoré vám umožňujú využívať naše služby na cestách alebo pri návšteve webových stránok tretích strán a iných online služieb. Niektoré z týchto aplikácií nám tiež umožňujú získať prístup k presnejším údajom o vašej polohe a získavať údaje o vašom používaní webových stránok a online služieb tretích strán (vrátane produktov alebo služieb, o ktoré máte záujem alebo ktoré si kupujete) a o vašej interakcii s nimi, aby sme vám tak mohli poskytnúť lepšie služby.
  • Reklamné údaje: taktiež získavame a používame niektoré dáta protokolu a analytické dáta (s vaším súhlasom, prípadne podľa toho, ako to vyžadujú platné zákony), aby sme mohli viesť reklamné kampane, čo zahŕňa zobrazovanie cielených reklám, pomocou reklamných sietí, spoločností prevádzkujúcich sociálne médiá a iných služieb tretích strán. Ďalšie informácie o týchto praktikách nájdete v našich zásadách používania súborov cookie.

My a naši poskytovatelia tretích strán môžeme na automatické získavanie týchto osobných údajov používať (i) súbory cookie, čo sú malé dátové súbory, ktoré sa ukladajú do počítača jednotlivca, a (ii) iné súvisiace technológie, ako sú webové majáky, sledovacie pixely, vložené skripty, technológie na určenie polohy a technológie logovania (spoločne ako „súbory cookie“).

Ďalšie informácie o týchto praktikách a vašich možnostiach ohľadom súborov cookie nájdete v našich zásadách používania súborov cookie.

Osobné údaje z iných zdrojov a od tretích strán

Osobné údaje môžeme získavať aj od tretích strán a z iných zdrojov, a tieto údaje potom často kombinujeme s osobnými údajmi, ktoré získavame buď automaticky alebo priamo od jednotlivca.

Kategórie osobných údajov, ktoré sú opísané vyššie, môžeme získať aj od nasledujúcich tretích strán:

  • Skupina Campari Group: Osobné údaje môžeme získavať od iných spoločností vlastnených alebo riadených skupinou Campari Group a od iných spoločností vlastnených alebo v spoločnom vlastníctve so skupinou Campari Group, čo zahŕňa aj naše dcérske spoločnosti (t. j. všetky organizácie, ktoré vlastníme alebo riadime) alebo našu hlavnú materskú spoločnosť (t. j. všetky organizácie, ktoré nás vlastnia alebo riadia) a všetky dcérske spoločnosti, ktoré táto materská spoločnosť vlastní, najmä ak s danou spoločnosťou spolupracujeme pri poskytovaní služieb.
  • Sociálne médiá: Keď jednotlivec komunikuje s našimi službami prostredníctvom rôznych sociálnych sietí, napríklad keď nás niekto „lajkuje“ na Facebooku alebo nás sleduje alebo zdieľa náš obsah na Googli, Facebooku, Twitteri alebo na iných sociálnych sieťach, napríklad prostredníctvom tlačidiel na zdieľanie našich webových stránok, potom môžeme získať niektoré údaje o danom jednotlivcovi, ktoré tento jednotlivec povolil sociálnej sieti zdieľať s tretími stranami. Údaje, ktoré prijímame, závisia od nastavení súkromia jednotlivca na príslušnej sociálnej sieti. Jednotlivci by si vždy mali skontrolovať a v prípade potreby upraviť svoje nastavenia súkromia na webových stránkach tretích strán a v sieťach a službách sociálnych médií než s nimi začnú zdielať svoje údaje alebo ich prepájať s inými službami.
  • Poskytovatelia služieb: Naši poskytovatelia služieb, ako sú chatové služby, spracovatelia výplat a poskytovatelia marketingových služieb, ktorí poskytujú služby výlučne v našom mene, získavajú osobné údaje a často s nami niektoré alebo všetky tieto údaje zdieľajú.
  • Poskytovatelia údajov: Z času na čas môžeme získať údaje od poskytovateľov údajov tretích strán, aby sme opravili alebo doplnili osobné údaje, ktoré získavame. Od poskytovateľov údajov tretích strán môžeme napríklad získať aktualizované kontaktné údaje, aby sme sa mohli s daným jednotlivcom znovu spojiť.
  • Údaje z iných zdrojov: Môžeme taktiež získavať osobné údaje o osobách, ktoré inak nemáme k dispozícii, napríklad z verejne dostupných zdrojov, od poskytovateľov údajov tretích strán, zákazníkov, obchodných partnerov alebo prostredníctvom transakcií, ako sú fúzie a akvizície. Tieto údaje môžu zahŕňať kontaktné údaje a informácie o záujme o služby. Tieto údaje môžeme kombinovať s údajmi, ktoré získavame priamo od jednotlivca, a ak to vyžadujú platné právne predpisy, vyžiadame si na to súhlas. Tieto údaje používame na kontaktovanie osôb, na zasielanie reklamných alebo propagačných materiálov alebo na prispôsobenie našich služieb a na lepšie pochopenie demografických údajov osôb, s ktorými komunikujeme.

Vo všetkých týchto prípadoch sa zaobchádzanie s vašimi osobnými údajmi riadi naším oznámením o ochrane osobných údajov. Upozorňujeme, že nemáme kontrolu nad osobnými údajmi, ktoré tretie strany získavajú, ani nad tým, ako tieto osobné údaje používajú. Pre viac informácií o tom, akým spôsobom tieto tretie strany získavajú, používajú a zdieľajú údaje, ktoré získavajú a používajú, by ste si mali prečítať ich zásady ochrany osobných údajov.

1.2 AKO POUŽÍVAME VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

Získané osobné údaje používame na:

  • Splnenie dôvodu, pre ktorý boli tieto údaje poskytnuté, ako je splnenie našich zmluvných záväzkov, poskytovanie služieb, o ktoré ste si zažiadali, a to vrátane sprostredkovania vašich správ iným používateľom alebo skupinám;
  • riadení našej organizácie a jej každodennej činnosti;
  • komunikáciu s jednotlivcami, a to aj prostredníctvom e-mailu, textových správ, aplikácií na zasielanie správ, sociálnych médií alebo telefonických hovorov a videokonferencií;
  • ponúkanie našich služieb jednotlivcom, a to aj prostredníctvom e-mailu, pošty, telefónu alebo textových správ, sociálnych médií a reklamných sietí, aplikácií na zasielanie správ a videokonferencií;
  • správu, zlepšovanie a personalizáciu našich služieb vrátane rozpoznania jednotlivca a zapamätania si jeho údajov, kedykoľvek sa vráti k našim službám;
  • spracovanie platieb za naše služby;
  • sprostredkovanie výhod a služieb pre používateľov vrátane zákazníckej podpory;
  • identifikáciu a analýzu toho, ako jednotlivci používajú naše služby;
  • vykonávanie prieskumu a analýzy našej klientskej základne a našich služieb;
  • zlepšovanie a prispôsobenie našich služieb potrebám a záujmom našich používateľov a ďalších osôb, s ktorými komunikujeme;
  • testovanie, vylepšovanie, aktualizáciu a monitorovanie služieb alebo diagnostiku či odstraňovanie technologických problémov;
  • udržiavanie bezpečnosti, zabezpečenia a integrity nášho majetku, služieb, technologických zariadení a podnikania;
  • presadzovanie našich podmienok poskytovania služby, riešenie sporov, plnenie našich povinností, vymáhanie našich práv a ochranu našich obchodných záujmov a záujmov a práv tretích strán;
  • obhajobu, ochranu alebo vymáhanie našich práv alebo platných zmlúv a dohôd;
  • prevenciu, vyšetrovanie alebo oznamovanie podvodov alebo nezákonnej či trestnej činnosti;
  • splnenie akéhokoľvek iného účelu, na ktorý ste poskytli svoje osobné údaje a
  • dodržiavanie právnych povinností.

Ak sa nás jednotlivec rozhodne kontaktovať, je možné, že budeme potrebovať ďalšie údaje, aby sme splnili jeho žiadosť alebo odpovedali na jeho otázky. Ak rozsah vašej otázky alebo žiadosti alebo rozsah osobných údajov, ktoré vyžadujeme, nespadá do rozsahu tohto oznámenia o ochrane osobných údajov, môžeme vám poskytnúť ďalšie informácie týkajúce sa ochrany osobných údajov. V takom prípade bude toto dodatočné oznámenie o ochrane osobných údajov upravovať spôsob, akým môžeme spracúvať údaje, ktoré ste nám v danom čase poskytli.

1.3 AKO ZDIEĽAME OSOBNÉ ÚDAJE

Osobné údaje môžeme tiež zdieľať, prenášať, poskytnúť, sprístupňovať, zverejniť a odovzdávať tretím stranám tak, ako je opísané nižšie.

  • Poskytovatelia služieb: Osobné údaje zdieľame s dodávateľmi a poskytovateľmi služieb tretích strán, ktorí v našom mene poskytujú služby, ktoré podliehajú primeraným podmienkam dôvernosti a ktoré môžu zahŕňať spracovanie platieb, poskytovanie webhostingu a služieb údržby, poskytovateľov technologickej podpory, správu rezervácií, poskytovateľov e-mailovej komunikácie, poskytovateľov analytických služieb, poskytovateľov dátových úložísk, správu súťaží a poskytovateľov webhostingu a videohostingu a vývojárov.
  • Skupina Campari Group: Údaje môžeme zdielať s inými spoločnosťami a značkami vlastnenými alebo riadenými skupinou Campari Group a s inými spoločnosťami vlastnenými alebo v spoločnom vlastníctve so skupinou Campari Group. Tieto spoločnosti budú používať vaše osobné údaje rovnakým spôsobom, ako to podľa tohto oznámenia o ochrane osobných údajov môžeme robiť my.
  • Obchodní partneri: Osobné údaje môžeme poskytnúť našim obchodným partnerom a iným zainteresovaným stranám na transakčné a marketingové účely vrátane propagácie ich vlastných produktov alebo služieb. Osobné údaje môžeme napríklad poskytnúť obchodným partnerom na účely zabezpečenia podujatí, súťaží, lotérií alebo programov na odporúčanie, na ktorých sa rozhodnete zúčastniť. V takýchto prípadoch sa na spracúvanie vašich osobných údajov vzťahuje oznámenie o ochrane osobných údajov príslušných obchodných partnerov.
  • Poskytovatelia dátovej analytiky: Osobné údaje môžeme zdieľať s poskytovateľmi dátovej analytiky, ktorí analyzujú štatistiky a trendy týkajúce sa používania našich služieb a aktivít s nimi súvisiacich. Títo poskytovatelia dátovej analytiky vytvárajú správy a návrhy pre našu zákaznícku a obchodnú stratégiu na základe analyzovaných osobných údajov a ďalších informácií.
  • Internetoví reklamní partneri: Osobné údaje môžeme zdieľať aj s reklamnými sieťami alebo týmto partnerom povoliť, aby od vás získavali údaje priamo na našich webových stránkach a umožnili tak zobrazovanie online reklamy, a to napríklad poskytovateľom vyhľadávačov alebo reklamy na sociálnych sieťach, aby tak vám alebo skupinám iných používateľov, ktorí majú podobné charakteristiky, ako sú pravdepodobné komerčné záujmy a demografické údaje, zobrazovali cielené reklamy na platformách tretích strán. Ďalšie informácie vrátane toho, ako sa odhlásiť z reklamy založenej na záujmoch, nájdete v našich zásadách používania súborov cookie.
  • Obchodná transakcia: Akékoľvek získané údaje môžeme preniesť v prípade, že predáme alebo prevedieme celý náš podnik, všetky naše aktíva alebo ich časť (vrátane akýchkoľvek podielov v spoločnosti) alebo akúkoľvek časť alebo kombináciu našich produktov, služieb, podnikov alebo aktív. Ak dôjde k takejto transakcii (či už ide o zbavenie sa majetku, fúziu, akvizíciu, konkurz, zrušenie, reorganizáciu, likvidáciu alebo podobnú transakciu alebo konanie), vynaložíme primerané úsilie, aby sme zabezpečili, že sa s akýmikoľvek prenesenými údajmi bude zaobchádzať v súlade s týmto oznámením o ochrane osobných údajov.
  • Zákonné povinnosti a práva: Osobné údaje môžeme poskytnúť tretím stranám, napríklad právnym poradcom a orgánom činným v trestnom konaní:
    • v súvislosti so stanovením, uplatňovaním alebo obhajobou právnych nárokov;
    • na účely dodržiavania zákonov alebo v reakcii na zákonné požiadavky a právne procesy;
    • na účely ochrany našich práv a majetku a práv a majetku iných vrátane vymáhania našich zmlúv a zásad;
    • na účely odhaľovania, potlačovania alebo prevencie podvodov;
    • na ochranu zdravia a bezpečnosti nás a iných osôb alebo
    • na akýkoľvek iný účel, ktorý vyžadujú platné právne predpisy.
  • S vaším súhlasom: Osobné údaje o jednotlivcovi môžeme s jeho súhlasom alebo na jeho pokyn poskytnúť niektorým tretím stranám alebo zverejniť. So súhlasom jednotlivca alebo na jeho pokyn môžeme napríklad zverejniť jeho referenciu na našej webovej stránke alebo v publikáciách týkajúcich sa našich služieb.

1.4 KONTROLA NAD VAŠIMI ÚDAJMI

  • E-mailová komunikácia. Z času na čas vám môžeme posielať e-maily týkajúce sa aktualizácií našich služieb alebo produktov, oznámení o našej organizácii alebo informácií o produktoch alebo službách, ktoré ponúkame (alebo propagačných ponukách tretích strán) a ktoré by vás podľa nášho názoru mohli zaujímať. Ak sa chcete z odberu takýchto e-mailov odhlásiť, stačí kliknúť na odkaz „Odhlásiť odber“ uvedený na konci e-mailu. Upozorňujeme, že sa nemôžete odhlásiť z odberu určitých e-mailových správ súvisiacich s našimi službami (napr. overenie účtu, potvrdenie transakcií, technické alebo právne oznámenia).
  • Zasielanie textových správ SMS. Osobné údaje, ktoré získavame, môžeme použiť na komunikáciu s jednotlivcami prostredníctvom textových správ a telefonických hovorov (ak je to potrebné, napríklad na oznámenie jednotlivcom, že vyhrali v súťaži), a to aj na marketingové účely (s vaším súhlasom, ak to vyžadujú platné zákony) alebo na to, aby sme vám ponúkli informácie a aktualizácie o produktoch alebo službách, o ktorých si myslíme, že by vás mohli zaujímať. Z odberu marketingových textových správ sa môžete kedykoľvek odhlásiť tak, že odpoviete STOP alebo že kliknete na odkaz na odhlásenie odberu (ak je k dispozícii) v jednej z našich správ. Ďalšie informácie nájdete v našich podmienkach poskytovania služby.
  • Úprava informácií o účte. Ak u nás máte online účet, máte možnosť upraviť určité údaje vo svojom účte (napr. kontaktné údaje) prostredníctvom možností „Profil“, „Účet“ alebo podobných možností dostupných v našich službách. Nie všetky osobné údaje sú uchovávané vo formáte, ku ktorému máte prístup alebo ktorý môžete zmeniť. Ak chcete požiadať o prístup k osobným údajom alebo o ich opravu alebo vymazanie, môžete nám svoju žiadosť zaslať na nižšie uvedený e-mail. Vašu žiadosť preskúmame a môžeme požadovať, aby ste nám poskytli ďalšie údaje na overenie vašej identity, ale nesľubujeme, že budeme môcť vašej žiadosti vyhovieť.
  • Prístup k údajom o vašom zariadení. Prístup k údajom o vašom zariadení môžete ovládať prostredníctvom aplikácie „Nastavenia“ vo vašom zariadení. Môžete napríklad zrušiť povolenie udelené našim službám pristupovať k vašej zemepisnej polohe.
  • Ako spravovať push notifikácie. Push notifikácie od nás môžete prestať dostávať tak, že zmeníte svoje preferencie v ponuke na nastavenie oznámení v systéme iOS alebo Android.

1.5 DETI

Naše služby nie sú určené deťom mladším ako 16 rokov a nemáme v úmysle vedome získavať alebo vyžadovať ich osobné údaje. Ak je osoba mladšia ako 16 rokov, nemala by používať naše služby ani nám inak poskytovať žiadne osobné údaje, či už priamo alebo iným spôsobom. Ak nám osobné údaje poskytlo dieťa mladšie ako 16 rokov, odporúčame rodičom alebo opatrovníkom dieťaťa, aby nás kontaktovali a požiadali o odstránenie osobných údajov z našich systémov. Ak zistíme, že akékoľvek osobné údaje, ktoré sme získali, poskytlo dieťa mladšie ako 16 rokov, tieto osobné údaje bezodkladne vymažeme.

1.6 WEBOVÉ STRÁNKY A SLUŽBY TRETÍCH STRÁN

Naše služby môžu obsahovať integrácie alebo odkazy na webové stránky alebo služby tretích strán vrátane webových stránok alebo služieb našich obchodných partnerov. Pri interakcii s týmito tretími stranami poskytujete údaje priamo tretej strane, a nie spoločnosti Campari. Upozorňujeme, že spoločnosť Campari nezodpovedá za postupy ochrany osobných údajov týchto tretích strán ani žiadneho subjektu, ktorý nevlastní alebo neriadi. Odporúčame vám, aby ste si prečítali zásady ochrany osobných údajov a online podmienky týchto tretích strán a dozvedeli sa viac o tom, ako tieto strany zaobchádzajú s vašimi osobnými údajmi.

1.7 ZMENY V OZNÁMENÍ O OCHRANE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vyhradzujeme si právo toto oznámenie o ochrane osobných údajov z času na čas zmeniť podľa vlastného uváženia. O podstatných zmenách v spôsobe spracúvania osobných údajov vás budeme informovať zaslaním oznámenia na primárnu e-mailovú adresu uvedenú vo vašom účte, umiestnením viditeľného oznámenia na našej webovej stránke alebo prostredníctvom iných vhodných komunikačných kanálov. Je vašou povinnosťou pravidelne kontrolovať toto oznámenie o ochrane osobných údajov. Všetky zmeny sú účinné od dátumu uverejnenia, ak nie je stanovené inak.

1.8 KONTAKTUJTE NÁS

Ak máte akékoľvek otázky alebo požiadavky v súvislosti s týmto oznámením o ochrane osobných údajov alebo inými záležitosťami týkajúcimi sa ochrany osobných údajov, pošlite e-mail na adresu gpdp.office@campari.com

2. DODATOČNÉ OZNÁMENIE PRE OBYVATEĽOV KALIFORNIE

Toto dodatočné oznámenie pre obyvateľov štátu Kalifornia (ďalej len ako „oznámenie pre Kaliforniu“) dopĺňa informácie obsiahnuté v našom oznámení o ochrane osobných údajov a vzťahuje sa výlučne na obyvateľov štátu Kalifornia (ďalej len ako „spotrebitelia“ alebo „vy“).

Toto oznámenie pre Kaliforniu poskytuje ďalšie informácie o tom, ako získavame, používame, poskytujeme a inak spracúvame osobné údaje obyvateľov štátu Kalifornia, či už na internete alebo mimo neho, v rámci kalifornského zákona o ochrane súkromia spotrebiteľov z roku 2018.

Ak nie je výslovne uvedené inak, všetky pojmy v tomto oznámení pre Kaliforniu majú rovnaký význam, aký je definovaný v našom oznámení o ochrane osobných údajov alebo aký je definovaný v kalifornskom zákone o ochrane súkromia spotrebiteľov.

Keď v tomto oznámení pre Kaliforniu používame pojem „osobné údaje“, máme na mysli údaje, ktoré priamo či nepriamo identifikujú alebo sa vzťahujú na určitého spotrebiteľa alebo na určitú domácnosť, ktoré ich opisujú, ktoré je možné si s nimi dôvodne spojiť alebo ktoré by k nim mohli byť dôvodne pričlenené.

ZÍSKAVANIE A POUŽÍVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osobné údaje od vás a o vás získavame na rôzne účely, ktoré sú opísané v častiach Ako získavame vaše osobné údaje a Ako používame vaše osobné údaje tohto oznámenia o ochrane osobných údajov.

Za posledných 12 mesiacov sme získali nasledujúce kategórie osobných údajov:

  • Identifikátory, ako je vaše meno, prostredné meno a priezvisko, e-mailová adresa, používateľské meno, poštová adresa, dátum narodenia alebo vek, poštová adresa alebo iné podobné identifikátory;
  • obchodné údaje, ako sú záznamy o zakúpených, získaných alebo zvažovaných službách;
  • údaje o internete/sieti, ako sú údaje o zariadení, logy a analytické dáta;
  • geolokačné údaje, ako sú približné údaje o polohe generované na základe vašej IP adresy alebo iných údajov;
  • zmyslové údaje, ako sú nahrávky (podľa situácie s vaším súhlasom) akýchkoľvek telefonických hovorov medzi vami a spoločnosťou Campari Group;
  • závery o vašich záujmoch a preferenciách, ktoré vyplývajú z vášho používania našich stránok, a
  • ďalšie osobné údaje vrátane údajov, ktoré zadáte do formulára spätnej väzby, a akékoľvek komunikácie medzi vami a spoločnosťou Campari Group, ako aj údaje, ktoré získavame zo sociálnych sietí.

Tieto údaje získavame z nasledujúcich zdrojov: priamo od vás, od našich obchodných partnerov a pridružených spoločností, z vášho prehliadača alebo zariadenia, keď navštívite našu aplikáciu alebo používate naše služby, alebo od tretích strán, ktorým povolíte zdieľať s nami údaje. Ďalšie informácie o zdrojoch osobných údajov, ktoré získavame, nájdete v časti Ako získavame vaše osobné údaje tohto oznámenia o ochrane osobných údajov.

2.1 POSKYTNUTIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

Osobné údaje zdieľame s tretími stranami na obchodné účely. Medzi kategórie tretích strán, ktorým poskytujeme vaše osobné údaje na obchodné účely, patria: (i) iné značky a pridružené spoločnosti z našej skupiny spoločností; (ii) naši poskytovatelia služieb a poradcovia; (iii) poskytovatelia analytických služieb; (vii) marketingoví a strategickí partneri; a (viii) sociálne siete.

V predchádzajúcich 12 mesiacoch sme tretím stranám na obchodné účely poskytli všetky kategórie osobných údajov, ktoré získavame a ktoré sú opísané v časti Získavanie a používanie osobných údajov tohto oznámenia pre Kaliforniu.

2.2 PREDAJ OSOBNÝCH ÚDAJOV

Pokiaľ ste nevyužili svoje právo odhlásiť sa z predaja osobných údajov, môžeme vaše osobné údaje predať tretím stranám za peňažné alebo iné hodnotné protiplnenie. Tretie strany môžu tieto údaje používať na svoje vlastné účely v súlade so svojimi vlastnými vyhláseniami o ochrane osobných údajov, čo môže zahŕňať opätovný predaj týchto údajov ďalším tretím stranám. Medzi tieto tretie strany môžu patriť:

  • Obchodní partneri: Vaše osobné údaje vrátane identifikátorov a údajov o internete/sieti môžeme zdieľať s našimi obchodnými partnermi na obchodné alebo komerčné účely vrátane propagácie ich produktov alebo služieb. Vaše osobné údaje môžeme zdieľať aj s inými tretími stranami, ktoré môžu ponúkať produkty alebo služby, o ktorých si myslíme, že by sa vám mohli páčiť.

 

  • Reklamné siete tretích strán, spoločnosti prevádzkujúce sociálne médiá a ďalšie spoločnosti tretích strán: Keď navštívite alebo používate naše webové stránky, používate naše aplikácie alebo s nami iným spôsobom komunikujete, potom, ako je bežnou praxou spoločností, ktoré pôsobia online, umožňujeme niektorým reklamným sieťam, spoločnostiam prevádzkujúcim sociálne médiá a iným podnikom tretích strán získavať a poskytovať vaše osobné údaje (vrátane údajov o internete/sieti, obchodných údajov a záverov) priamo z vášho prehliadača alebo zariadenia prostredníctvom súborov cookie alebo technológií sledovania. Tieto tretie strany používajú vaše osobné údaje na účely analýzy a optimalizácie našich služieb a reklám na našich webových stránkach, na iných webových stránkach alebo v mobilných aplikáciách alebo na iných zariadeniach, ktoré používate, alebo na personalizáciu obsahu a vykonávanie iných služieb súvisiacich s reklamou, ako je napríklad podávanie správ, atribúcia, analýza a prieskum trhu. Tieto spoločnosti tretích strán môžu tieto údaje používať na svoje vlastné účely v súlade s vlastnými vyhláseniami o ochrane osobných údajov a môžu tieto údaje predávať tretím stranám, vrátane iných reklamných sietí, na reklamné a iné účely.

2.3 VAŠE PRÁVA NA SÚKROMIE V KALIFORNII

Ako obyvateľ Kalifornie môžete v súvislosti s osobnými údajmi, ktoré sme o vás získali, uplatniť nasledujúce práva (s výhradou určitých zákonných obmedzení):

Právo na prístup/informovanosť

Po overení vašej totožnosti máte právo požiadať o všetky alebo niektoré z nasledujúcich informácií týkajúcich sa vašich osobných údajov, ktoré sme získali a sprístupnili za posledných 12 mesiacov.

  • Konkrétne osobné údaje, ktoré sme o vás získali;
  • kategórie osobných údajov, ktoré sme o vás získali;
  • kategórie zdrojov osobných údajov;
  • kategórie osobných údajov, ktoré sme poskytli tretím stranám na obchodné účely, a kategórie príjemcov, ktorým boli tieto údaje poskytnuté;
  • kategórie osobných údajov, ktoré sme o vás predali (ak také existujú), a kategórie tretích strán, ktorým boli tieto údaje predané, a
  • obchodné alebo komerčné účely získavania alebo prípadného predaja osobných údajov.
Právo požiadať o vymazanie

Až na určité výnimky máte právo požiadať o vymazanie osobných údajov, ktoré sme od vás získali.

Právo odhlásiť sa z predaja osobných údajov

Máte právo nariadiť nám, aby sme tretím stranám teraz ani v budúcnosti nepredávali osobné údaje, ktoré sme o vás získali.

Ak ste mladší ako 16 rokov, máte právo sa k takému predaju prihlásiť, alebo aby sa k nemu vo vašom mene prihlásil váš rodič alebo opatrovník.

Právo na nediskrimináciu

Máte právo na to, aby ste pri uplatňovaní týchto práv nečelili diskriminácii.
Upozorňujeme však, že ak uplatnenie týchto práv obmedzí našu schopnosť spracúvať osobné údaje (napríklad v prípade žiadosti o vymazanie), možno vám už nebudeme môcť poskytovať naše produkty a služby alebo s vami komunikovať rovnakým spôsobom.

Zákon „Shine the Light“

Obyvatelia Kalifornie, ktorí s nami majú nadviazaný obchodný vzťah, majú podľa kalifornského zákona „Shine the Light“ (§1798.83 kalifornského občianskeho zákonníka) právo vedieť, akým spôsobom sú ich údaje poskytované tretím stranám na účely ich priameho marketingu.

2.4 AKO UPLATNIŤ SVOJE PRÁVA NA OCHRANU SÚKROMIA V KALIFORNII

Uplatnenie práva na informovanosť alebo práva na vymazanie

 

Ak chcete uplatniť svoje právo na prístup, právo na informovanosť alebo právo na vymazanie, pošlite nám žiadosť prostredníctvom:

  • e-mailu na adresu office@campari.com s predmetom „California Rights Request“,
  • vyplnenia nášho formulára na žiadosti týkajúce sa práva na súkromie;

Pred spracovaním vašej žiadosti musíme overiť vašu totožnosť a potvrdiť, že ste obyvateľom štátu Kalifornia. Na overenie vašej totožnosti spravidla vyžadujeme buď úspešné overenie vášho účtu, alebo porovnanie dostatočného množstva údajov, ktoré nám poskytnete, s údajmi, ktoré o vás uchovávame v našich systémoch. Tento proces môže vyžadovať, aby sme od vás požadovali ďalšie osobné údaje, okrem iného vašu e-mailovú adresu, telefónne číslo alebo dátum poslednej transakcie v našich službách.

Za určitých okolností môžeme žiadosť o uplatnenie vyššie opísaných práv zamietnuť, najmä ak nie sme schopní overiť vašu totožnosť alebo nájsť vaše údaje v našich systémoch. Ak nebudeme môcť vyhovieť celej vašej žiadosti alebo jej časti, vysvetlíme vám dôvody, prečo sme odmietli žiadosti vyhovieť.

 

Uplatnenie práva odhlásiť sa z predaja osobných údajov

Pokiaľ ste nevyužili svoje právo odhlásiť sa z predaja osobných údajov, môžeme vaše osobné údaje predať tretím stranám za peňažné alebo iné hodnotné protiplnenie. Tretie strany môžu tieto údaje používať na svoje vlastné účely v súlade so svojimi vlastnými vyhláseniami o ochrane osobných údajov, čo môže zahŕňať opätovný predaj týchto údajov ďalším tretím stranám.

Na uplatnenie práva odhlásiť sa z predaja osobných údajov si u nás nemusíte vytvárať účet. Môžeme vás však požiadať o poskytnutie ďalších osobných údajov, aby sme vás mohli správne identifikovať v našom súbore dát a sledovať dodržiavanie vašej žiadosti o odhlásenie. Tieto údaje môžu okrem iného zahŕňať vaše meno, e-mail a poštové smerovacie číslo. Osobné údaje poskytnuté v žiadosti o odhlásenie použijeme len na preskúmanie a splnenie žiadosti. Ak sa rozhodnete nám tieto údaje neposkytnúť, je možné, že vašu žiadosť budeme môcť spracovať len v rozsahu, v akom vás dokážeme identifikovať v našich dátových systémoch.

  • Odhlásenie od používania súborov cookie (Nepredávajte moje osobné údaje): Ak chcete uplatniť svoje právo na odhlásenie, čo sa týka používania súborov cookie a ďalších technológií sledovania na účely analytiky a cielenej reklamy, zadajte svoju voľbu v príslušnej cookie lište.

Odhlásiť sa môžete aj pomocou nástroja CCPA od organizácie Digital Advertising Alliance (ďalej len ako „DAA“). DAA ponúka nástroj CCPA na odhlásenie ako centralizované miesto, kde sa môžete odhlásiť z predaja osobných údajov u všetkých podnikov zapojených do DAA, ktoré získavajú vaše osobné údaje na rôznych webových stránkach a v aplikáciách. Ak chcete uplatniť svoje právo odhlásiť sa z predaja tohto typu osobných údajov, navštívte stránku https://optout.privacyrights.info. Ak chcete podať žiadosť o odhlásenie v súvislosti s mobilnými aplikáciami vo vašom zariadení, môžete si stiahnuť príslušnú aplikáciu na adrese https://www.privacyrights.info/appchoices. Ďalšie informácie o tom, ako tretie strany automaticky získavajú údaje na našej webovej stránke, a o možnostiach, ktoré máte v súvislosti s týmito činnosťami, nájdete v našich zásadách používania súborov cookie.

 

  • Odhlásenie sa od predaja alebo zdieľania osobných údajov: Ak chcete uplatniť svoje právo na odhlásenie, čo sa týka predaja alebo zdieľania vašich osobných údajov (ako je vaše meno, e-mailová adresa alebo poštová adresa) s tretími stranami na účely ich priameho marketingu alebo na iné komerčné účely, podajte žiadosť prostredníctvom nášho formulára na žiadosti týkajúce sa práva na súkromie.

 

Autorizovaní zástupcovia

Za určitých okolností môžu obyvatelia Kalifornie využiť autorizovaného zástupcu, ktorý v ich mene podáva žiadosť o informovanosť o osobných údajoch alebo žiadosť o ich vymazanie, a to prostredníctvom spôsobov stanovených v tomto oznámení pre Kaliforniu, pričom oprávnenie autorizovaného zástupcu konať v ich mene môžeme overiť:

  • prijatím plnej moci platnej podľa kalifornských zákonov od spotrebiteľa alebo od jeho autorizovaného zástupcu alebo
  • získaním dostatočných dôkazov o tom, že spotrebiteľ:
    • autorizovanému zástupcovi udelili podpísaný súhlas konať v jeho mene;
    • si priamo u nás overil svoju vlastnú totožnosť v súlade s postupmi uvedenými v tomto oznámení pre Kaliforniu alebo nám priamo potvrdil, že autorizovanému zástupcovi udelil súhlas na podanie žiadosti v jeho mene.

V prípade žiadostí o odhlásenie z „predaja“ osobných údajov vyžadujeme podpísaný súhlas, ktorý preukazuje, že ste svojho autorizovaného zástupcu poverili konať vo vašom mene.

3. DODATOČNÉ OZNÁMENIE PRE EURÓPSKY HOSPODÁRSKY PRIESTOR, SPOJENÉ KRÁĽOVSTVO A ŠVAJČIARSKO

Toto dodatočné oznámenie dopĺňa informácie obsiahnuté v našom oznámení o ochrane osobných údajov a vzťahuje sa na osoby, ktoré majú bydlisko v Európskom hospodárskom priestore (ďalej len „EHP“), Spojenom kráľovstve a Švajčiarsku, a to aj dočasne. Toto dodatočné oznámenie poskytuje informácie o tom, ako získavame, používame, poskytujeme a inak spracúvame osobné údaje, či už na internete alebo mimo neho, v rámci všeobecného nariadenia o ochrane údajov (EÚ) 2016/679 (ďalej len ako „GDPR“), britského nariadenia GDPR a švajčiarskych právnych predpisov o ochrane údajov. Ak nie je výslovne uvedené inak, majú všetky pojmy v tomto oznámení rovnaký význam, aký je definovaný v našom oznámení o ochrane osobných údajov alebo aký je definovaný vo vyššie uvedených právnych predpisoch.

Spoločnosť Campari Group pôsobí v Európe a môže tak smerovať naše služby na osoby nachádzajúce sa v EHP, Spojenom kráľovstve a Švajčiarsku, a to aj prostredníctvom našich európskych webových stránok (ďalej spoločne len ako „európske služby“). Nasledujúce oznámenia (ďalej len ako „oznámenia o súkromí“) sa vzťahujú na naše spracúvanie osobných údajov v súvislosti s našimi európskymi službami.

Keď v tejto časti používame pojem „osobné údaje“, máme na mysli údaje týkajúce sa identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osoby.

Naša zodpovedná osoba je dostupná na adrese: gpdp.office@campari.com

3.1 OSOBNÉ ÚDAJE, KTORÉ OD VÁS ZÍSKAVAME, KEĎ POUŽÍVATE EURÓPSKE SLUŽBY SKUPINY CAMPARI GROUP, A AKO ICH POUŽÍVAME

Získavame kategórie osobných údajov, ktoré nám dobrovoľne poskytnete priamo pri používaní našich európskych služieb a ktoré sú uvedené v našom oznámení o ochrane osobných údajov v častiach s názvom Ako získavame vaše osobné údaje a Ako používame vaše osobné údaje.

Upozorníme vás, či je poskytnutie určitých osobných údajov povinné alebo nepovinné. Ak sa rozhodnete nám neposkytnúť osobné údaje, ktoré sú označené ako povinné, možno nebudeme môcť odpovedať na vaše otázky alebo vám poskytnúť iné služby.

V tabuľke v prílohe 1 sú podrobne uvedené kategórie osobných údajov, ktoré o vás získavame, a spôsob, akým tieto údaje používame, keď používate naše európske služby, ako aj právny základ, o ktorý sa pri spracúvaní osobných údajov opierame, a príjemcovia týchto osobných údajov.

3.2 ÚDAJE, KTORÉ O VÁS ZÍSKAVAME AUTOMATICKY

Automaticky taktiež nepriamo získavame osobné údaje o tom, ako pristupujete k našim európskym službám a ako ich používate, a údaje o zariadení, ktoré používate na prístup k európskym službám. Môžeme napríklad získavať:

  1. údaje o funkciách, ktoré používate, a o stránkach, ktoré si v rámci našich európskych služieb prezeráte;
  2. údaje o vašom zariadení (napríklad vaša IP adresa, identifikátor zariadenia, typ zariadenia, model a výrobca) a
  3. údaje o vašich zvyklostiach používania (napríklad ako často používate európske služby skupiny Campari Group a vaše jazykové nastavenia).

Tieto údaje používame na to, aby sme vám mohli poskytnúť jednotlivé funkcie našich európskych služieb, a aby sme mohli monitorovať a zlepšovať európske služby a vyvíjať nové služby.

V tabuľke v prílohe 2 sú uvedené ďalšie informácie o kategóriách osobných údajov, ktoré o vás automaticky získavame, a o tom, ako tieto údaje používame. V tejto tabuľke je uvedený aj právny základ, o ktorý sa pri spracúvaní týchto osobných údajov opierame, a príjemcovia týchto osobných údajov.

Osobné údaje, ktoré o vás získavame, môžeme prepájať alebo kombinovať s údajmi, ktoré získavame automaticky.

Všetky osobné údaje, ktoré získavame, môžeme anonymizovať a agregovať (aby vás priamo neidentifikovali). Anonymizované údaje môžeme použiť na účely, ktoré zahŕňajú testovanie našich IT systémov, výskum, analýzu dát a zlepšovanie našich európskych služieb. Takéto anonymizované a agregované údaje môžeme zdieľať aj s inými subjektmi.

3.3 AKO DLHO BUDEME UCHOVÁVAŤ VAŠE OSOBNÉ ÚDAJE

V prílohách 1 a 2 je uvedené, ako dlho budeme uchovávať vaše osobné údaje. Osobné údaje, ktoré o vás získavame, zvyčajne neuchovávame dlhšie, ako je potrebné na účely, ktoré sú v súlade s našimi zákonnými povinnosťami a oprávnenými obchodnými záujmami.

Kritériá, ktoré používame na určenie doby, počas ktorú budú vaše osobné údaje uchovávané, sa líšia v závislosti od právneho základu, o ktorý sa pri spracúvaní týchto osobných údajov opierame:

  1. Oprávnené záujmy. Ak spracúvame osobné údaje na základe našich oprávnených záujmov, potom tieto údaje zvyčajne uchovávame po primeranú dobu, ktorá je založená na konkrétnom záujme, pričom zohľadňujeme základné záujmy, práva a slobody dotknutých osôb.
  2. Súhlas. Ak spracúvame osobné údaje na základe vášho súhlasu, spravidla ich budeme uchovávať, kým svoj súhlas neodvoláte, alebo po dobu potrebnú na splnenie príslušnej zmluvy s vami alebo na poskytnutie príslušnej služby, pre ktorú tieto osobné údaje spracúvame.
  3. Ak spracúvame osobné údaje na základe zmluvy, zvyčajne ich uchovávame počas trvania zmluvy a na ďalšiu obmedzenú dobu, ktorá predstavuje premlčaciu lehotu pre právne nároky, ktoré by mohli vzniknúť na základe daného zmluvného vzťahu.
  4. Zákonná povinnosť. Ak spracúvame osobné údaje na základe zákonnej povinnosti, spravidla ich uchovávame po dobu nevyhnutnú na splnenie tejto zákonnej povinnosti.
  5. Súdne konanie. V prípade, že nám hrozí súdne konanie, môžeme byť nútení uplatniť „povinnosť uchovávať dokumenty“, ktorá nám prikazuje uchovávať údaje aj po uplynutí typickej doby uchovávania. V takom prípade budeme údaje uchovávať až do zrušenia tejto povinnosti, čo zvyčajne znamená, že hroziaci súdne konanie alebo právne nároky boli vyriešené.

Okrem účelov a právnych základov spracúvania vždy zvažujeme aj množstvo, povahu a citlivosť osobných údajov, ako aj potenciálne riziko škody spôsobenej neoprávneným použitím alebo poskytnutím vašich osobných údajov.

Po odvolaní súhlasu alebo po uplynutí doby uchovávania údajov získaných na účely uvedené v prílohách 1 a 2, podľa toho, čo nastane skôr, sa údaje automaticky vymažú alebo trvalo anonymizujú.

3.4 PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Okrem príjemcov uvedených v prílohách 1 a 2 môžeme vaše osobné údaje zdieľať aj s nasledujúcimi príjemcami (podľa potreby v súlade s použitím uvedeným v prílohách 1 a 2):

  1. Poskytovatelia služieb a poradcovia: vaše osobné údaje môžeme zdieľať s predajcami tretích strán a inými poskytovateľmi služieb, ktorí pre nás alebo v našom mene vykonávajú služby, ktoré môžu zahŕňať poskytovanie profesionálnych služieb, ako sú právne a účtovnícke služby, poštové služby, e-mailové služby alebo chatové služby, prevenciu podvodov, webhosting alebo poskytovanie analytických služieb.
  2. Pridružené spoločnosti. Ostatné spoločnosti vlastnené alebo v spoločnom vlastníctve so spoločnosťou Campari Group, vrátane našich dcérskych spoločností (t. j. všetkých organizácií, ktoré vlastníme alebo riadime) a našej hlavnej materskej spoločnosti (t. j. všetkých organizácií, ktoré nás vlastnia alebo riadia) a všetkých dcérskych spoločností, ktoré táto materská spoločnosť vlastní. Tieto spoločnosti budú používať vaše osobné údaje rovnakým spôsobom ako ich podľa týchto oznámení o súkromí môžeme používať my a v prípade potreby uzatvoria vnútropodnikovú dohodu o ochrane údajov.
  3. Odberatelia a tretie strany v súvislosti s obchodnou transakciou: vaše osobné údaje môžu byť poskytnuté tretím stranám v súvislosti s transakciou, ako je fúzia, predaj aktív alebo akcií, reorganizácia, financovanie, zmena vedenia alebo akvizícia celého nášho podniku alebo jeho časti.
  4. Orgány činné v trestnom konaní, regulačné orgány a iné strany z právnych dôvodov: vaše osobné údaje môžeme zdielať s tretími stranami, ak to vyžaduje zákon alebo ak sa odôvodnene domnievame, že takýto postup je potrebný na (i) dodržiavanie zákona a odôvodnených požiadaviek orgánov činných v trestnom konaní; (ii) odhaľovanie a vyšetrovanie nezákonných činností a porušení zmlúv vrátane našich podmienok používania služby alebo na (iii) výkon alebo ochranu práv, majetku alebo osobnej bezpečnosti spoločnosti Campari Group, jej používateľov alebo iných osôb.

3.5 MARKETING A REKLAMA

Z času na čas vás môžeme kontaktovať s informáciami o našich službách vrátane zasielania marketingových oznámení a žiadostí o spätnú väzbu na naše služby. Väčšinu marketingových správ budeme posielať e-mailom. Pri niektorých marketingových správach môžeme použiť osobné údaje, ktoré o vás získavame, aby sme mohli určiť, ktoré marketingové informácie sú pre vás najrelevantnejšie a zdielať ich s vami.

Môžeme vám posielať marketingové správy, ak ste nám na to dali súhlas alebo ak sme použili tzv. pravidlo „soft opt-in“ (ak je to v tomto prípade relevantné). Ak sa chcete z odberu takýchto e-mailov odhlásiť, stačí kliknúť na odkaz „Odhlásiť odber“ uvedený na konci e-mailu.

3.6 UCHOVÁVANIE A PRENOS VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

Bezpečnosť. Prijímame vhodné technické a organizačné opatrenia na ochranu vašich osobných údajov pred náhodným alebo nezákonným zničením, stratou, zmenou alebo poškodením. Všetky osobné údaje, ktoré získavame, uchováva náš poskytovateľ cloud hostingu na zabezpečených serveroch. Nikdy vám nebudeme posielať nevyžiadané e-maily ani vás telefonicky kontaktovať so žiadosťou o informácie o vašej kreditnej alebo debetnej karte alebo o vašom rodnom či národnom identifikačnom čísle.

Medzinárodné prenosy vašich osobných údajov. Osobné údaje, ktoré získavame, sa môžu prenášať a uchovávať v krajinách mimo jurisdikcie, v ktorej sa nachádzate, kde máme my a naši poskytovatelia služieb tretích strán prevádzky. Ak sa nachádzate v EHP, Spojenom kráľovstve alebo Švajčiarsku, vaše osobné údaje sa môžu spracúvať mimo týchto regiónov, a to aj v Spojených štátov.

V prípade takéhoto prenosu zabezpečíme, že: (i) osobné údaje sa prenášajú do krajín, ktoré sú považované za krajiny poskytujúce rovnocennú úroveň ochrany údajov, alebo (ii) prenos sa uskutočňuje na základe vhodných záruk, ako sú štandardné zmluvné doložky prijaté Európskou komisiou (vrátane ďalších záruk podľa odporúčania Európskeho výboru pre ochranu údajov).

Ak sa chcete ďalej informovať o týchto použitých zárukách, kontaktujte nás prostredníctvom údajov uvedených na konci týchto oznámení o súkromí.

3.7 PROFILOVANIE

Osobné údaje, ktoré sme o vás získali, môžeme analyzovať a vytvoriť na ich základe profil vašich záujmov a preferencií, aby sme vás mohli kontaktovať s informáciami, ktoré sú pre vás relevantné. Ak sú k dispozícii ďalšie údaje o vás z externých zdrojov, môžeme ich tiež využiť na efektívne zasielanie novinok o produktoch. Vaše osobné údaje môžeme používať aj na odhaľovanie podvodov a znižovanie úverového rizika. Zadávanie vašich osobných údajov do nášho systému riadenia vzťahov so zákazníkmi (CRM) je dobrovoľné a uskutočňuje sa len v prípade, že ste udelili súhlas na jeden z účelov uvedených v prílohe 1 a 2; pričom toto zadanie automaticky znamená, že zamestnanci skupiny Campari Group na celom svete, poverení spracovaním údajov, budú môcť tieto údaje prezerať, meniť a aktualizovať.

3.8 VAŠE PRÁVA TÝKAJÚCE SA VAŠICH OSOBNÝCH ÚDAJOV

V súlade s platnými právnymi predpismi o ochrane osobných údajov máte nasledujúce práva vzťahujúce se na vaše osobné údaje, ktoré o vás uchovávame:

  1. Právo na prístup k údajom. Máte právo získať:
    1. potvrdenie o tom, či a kde spracúvame vaše osobné údaje;
    2. informácie o kategóriách osobných údajov, ktoré spracúvame, o účeloch, na ktoré vaše osobné údaje spracúvame, a informácie o tom, ako určujeme príslušné doby uchovávania;
    3. informácie o kategóriách príjemcov, s ktorými môžeme zdieľať vaše osobné údaje, a
    4. kópiu osobných údajov, ktoré o vás uchovávame.
  2. Právo na prenosnosť údajov. Za určitých okolností máte právo získať kópiu osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, v štruktúrovanom, bežne používanom, strojovo čitateľnom formáte, ktorý umožňuje ich opakované použitie, alebo požiadať o prenos vašich osobných údajov inej osobe.
  3. Právo na opravu. Máte právo na opravu akýchkoľvek nepresných alebo neúplných osobných údajov, ktoré o vás uchovávame, a to bez zbytočného odkladu.
  4. Právo na vymazanie. Za určitých okolností máte právo požadovať, aby sme bez zbytočného odkladu vymazali vaše osobné údaje, ak ich ďalšie spracúvanie nie je oprávnené.
  5. Právo na obmedzenie. Za určitých okolností máte právo požadovať, aby sme obmedzili účely, na ktoré spracúvame vaše osobné údaje, ak ďalšie spracúvanie osobných údajov týmto spôsobom nie je oprávnene, napríklad ak ste spochybnili presnosť niektorých osobných údajov.
  6. Právo odvolať súhlas. Za určitých okolností potrebujeme na spracúvanie vašich osobných údajov váš súhlas. Ak ste súhlas v takomto prípade poskytli, máte právo ho odvolať. Ak svoj súhlas odvoláte, nebude to mať vplyv na zákonnosť nášho používania vašich osobných údajov pred odvolaním súhlasu.

Máte právo nám poskytnúť pokyny týkajúce sa uchovávania, vymazania a sprístupnenia vašich osobných údajov po vašej smrti. Ak žiadne pokyny neposkytnete, potom môžu vaši dedičia požiadať o sprístupnenie alebo vymazanie vašich osobných údajov.

Máte tiež právo namietať proti akémukoľvek spracúvaniu na základe našich oprávnených záujmov, ak existujú dôvody týkajúce sa vašej konkrétnej situácie. Môžu však existovať závažné dôvody pre to, aby sme vaše osobné údaje naďalej spracúvali, v takom prípade situáciu posúdime a budeme vás informovať o tom, či takéto závažné dôvody existujú. Proti marketingovým aktivitám môžete namietať z akéhokoľvek dôvodu.

Máte tiež právo podať sťažnosť miestnemu orgánu na ochranu údajov. Ak máte sídlo v Európskej únii, tu nájdete informácie o tom, ako kontaktovať miestny orgán na ochranu údajov. Ak máte sídlo v Spojenom kráľovstve alebo vo Švajčiarsku, potom sú vašimi miestnymi orgánmi na ochranu údajov Úrad komisára pre informácie Spojeného kráľovstva (https://ico.org.uk/global/contact-us/) a švajčiarsky federálny komisár pre ochranu údajov a informácií (https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home/the-fdpic/contact/address.html).

Ak si želáte uplatniť jedno z týchto práv, vyplňte náš formulár na žiadosti týkajúce sa práva na súkromie.

Vzhľadom na dôverný charakter spracúvania údajov vás môžeme pri uplatňovaní vyššie uvedených práv požiadať o predloženie dokladu totožnosti. Preukázať sa môžete predložením naskenovanej kópie platného dokladu totožnosti alebo podpísanej fotokópie platného dokladu totožnosti.

3.9 SÚBORY COOKIE A PODOBNÉ TECHNOLÓGIE POUŽÍVANÉ V NAŠICH EURÓPSKYCH SLUŽBÁCH

Naše európske služby používajú súbory cookie a podobné technológie, ako sú pixely a lokálne zdieľané objekty (LSO) ako napríklad HTML5 (spolu ďalej ako „súbory cookie“), aby vás odlíšili od ostatných používateľov našich služieb. To nám pomáha zaistiť, aby ste pri prehliadaní našich služieb mali dobrý užívateľský zážitok, a tiež nám to umožňuje monitorovať a analyzovať, ako používate naše služby a ako s nimi komunikujete, aby sme mohli naše služby naďalej zlepšovať. Taktiež to nám aj našim partnerom pomáha určiť, ktoré produkty a služby by vás mohli zaujímať. Ďalšie informácie o týchto praktikách a vašich možnostiach týkajúcich sa súborov cookie nájdete v našich zásadách používania súborov cookie .

3.10 TECHNOLÓGIE SLEDOVANIA POUŽÍVANÉ V NAŠICH E-MAILOCH

Naše e-maily môžu obsahovať sledovacie pixely, ktoré identifikujú, či a kedy ste otvorili e-mail, ktorý sme vám poslali, koľkokrát ste si ho prečítali a či ste klikli na nejaké odkazy v tomto e-maile. Pomáha nám to merať účinnosť našich e-mailových marketingových kampaní, prispôsobiť e-maily, ktoré vám posielame, vašim záujmom a zistiť, či ste si otvorili a prečítali dôležité administratívne e-maily, ktoré vám môžeme poslať.

Väčšina populárnych e-mailových klientov vám umožňuje blokovať tieto pixely zakázaním určitých externých obrázkov v e-mailoch. Môžete to urobiť prostredníctvom nastavení vášho e-mailového klienta – tie vám spravidla umožňujú vybrať, či sa v e-mailoch budú v predvolenom nastavení zobrazovať „externé obrázky“, „externý obsah“ alebo „obrázky“.

Niektoré prehliadače vám tiež poskytujú možnosť stiahnuť a nainštalovať rozšírenia, ktoré blokujú pixely a iné technológie sledovania.

3.11 SPÔSOB SPRACÚVANIA

Osobné údaje sa spracúvajú pomocou informačných technológií alebo manuálne po dobu potrebnú na dosiahnutie účelu, na ktorý boli zhromaždené. Osobné údaje získané na účely uvedené v prílohách 1 a 2 sa budú spracúvať aj pomocou automatizovaných mechanizmov na základe logiky a postupov, ktoré sú prísne spojené s uvedenými účelmi.

PRÍLOHA 1 – OSOBNÉ ÚDAJE, KTORÉ NÁM POSKYTUJETE

Kategória údajov

Overovanie zákonného veku na požívanie alkoholu, ktoré zahŕňa vaše dátum narodenia a vašu krajinu alebo región.

Účel spracúvania
Overenie vášho veku a schopnosti používať naše európske služby.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na správu našich európskych služieb, a na plnenie zmluvy s vami, konkrétne našich podmienok poskytovania služby.
Uchovávanie údajov
Po dobu vyžadovanú príslušnými právnymi predpismi.
Príjemcovia osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete, môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Kontaktné údaje, ako je meno, priezvisko a e-mailová adresa.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na nastavenie a overenie vášho účtu v našich európskych službách.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na komunikáciu s vami vrátane zasielania oznámení týkajúcich sa našich služieb.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na riešenie otázok a sťažností, ktoré ste podali vy alebo ktoré boli podané voči vám, v súvislosti s našimi európskymi službami.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť v súvislosti s poskytovaním marketingovej komunikácie v súlade s vašimi preferenciami.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy s vami a na podniknutie určitých krokov pred uzavretím tejto zmluvy, konkrétne našich podmienok poskytovania služby.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy s vami, konkrétne našich podmienok poskytovania služby.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na správu našich európskych služieb a na efektívnu komunikáciu s vami, aby sme mohli reagovať na vaše otázky alebo sťažnosti.
Právny základ spracúvania
Vaše osobné údaje budeme takto používať len v rozsahu, v akom ste nám na to dali súhlas.
Uchovávanie údajov
Po dobu trvania účtu a po vymazaní účtu po dobu vyžadovanú príslušnými právnymi predpismi.
Uchovávanie údajov
Po dobu potrebnú na spracovanie vašej žiadosti, najdlhšie však po dobu jedného roka.
Uchovávanie údajov
Po dobu vyžadovanú príslušnými právnymi predpismi.
Uchovávanie údajov
Kým neodvoláte svoj súhlas.
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s niektorými spoločnosťami (napr. Stripe), aby sme vás mohli identifikovať a vy ste tak mohli uskutočňovať a prijímať platby prostredníctvom našich európskych služieb.

Kategória údajov

Informácie o vašom účte a profile, ako je vaše meno, e-mail a heslo. Keď aktualizujete údaje na svojom profile, môžeme získať aj vaše telefónne číslo, e-mailovú adresu, dátum narodenia alebo narodeniny a vaše preferencie.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na vytvorenie vášho účtu na našich európskych službách.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na riešenie otázok a sťažností, ktoré ste podali vy alebo ktoré boli podané voči vám, v súvislosti s našimi európskymi službami.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy s vami.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, najmä na efektívnu komunikáciu s našimi členmi, aby sme mohli reagovať na akékoľvek otázky alebo sťažnosti.
Uchovávanie údajov
Po dobu trvania účtu a po vymazaní účtu po dobu vyžadovanú príslušnými právnymi predpismi.
Uchovávanie údajov
Po dobu vyžadovanú príslušnými právnymi predpismi.
Príjemcovia osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete, môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Rezervácie. Pri online rezervácii v niektorom z našich značkových podnikov získavame údaje potrebné na vykonanie rezervácie, ktoré môžu zahŕňať vaše meno, priezvisko, číslo mobilného telefónu, e-mailovú adresu, počet hostí a akékoľvek údaje, ktoré uvediete v časti na poznámky (napr. preferencie, špeciálne požiadavky).

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na spracovanie vašich objednávok prostredníctvom našich európskych služieb.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na zlepšenie našich európskych služieb.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy (rozvoj a zlepšovanie našich služieb).
Uchovávanie údajov
Po dobu potrebnú na dodržanie platných zákonov.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Informácie o platobných transakciách. Keď sa prihlásite k odberu našich služieb, môžeme získať údaje, ako je vaša fakturačná adresa alebo ďalšie údaje, ako napríklad dátum a čas uskutočnenia transakcie.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na spracovanie vašich objednávok prostredníctvom našich európskych služieb.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na overenie vašej totožnosti v súvislosti s odhaľovaním a prevenciou podvodov alebo finančnej trestnej činnosti.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na plnenie zmluvy.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy a oprávnené záujmy tretích strán, konkrétne na odhaľovanie a prevenciu podvodov a finančnej trestnej činnosti.
Uchovávanie údajov
Po dobu potrebnú na dodržanie platných finančných zákonov.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete, môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám poskytujú platobné služby.

Kategória údajov

Newsletter a marketingové e-maily. Ak sa u nás prihlásite k odberu noviniek alebo upozornení alebo sa zapíšete do nášho zoznamu čakateľov, môžeme získať váš e-mail, príslušné záujmy a komunikačné preferencie.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na to, aby sme vám zasielali propagačné a obchodné oznámenia týkajúce sa služieb/produktov ponúkaných prevádzkovateľom.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na lokalizáciu funkcií našich európskych služieb.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na určenie obsahu, ktorý by vás mohol zaujímať.
Právny základ spracúvania
Vaše osobné údaje budeme takto používať len v rozsahu, v akom ste nám na to dali súhlas.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre náš oprávnený záujem, konkrétne na lokalizáciu funkcií našich európskych služieb a prispôsobenie týchto služieb tak, aby boli relevantnejšie pre našich používateľov.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, a to na prispôsobenie našich európskych služieb tak, aby pre vás boli relevantnejšie.
Uchovávanie údajov
Kým neodvoláte svoj súhlas, a to s výhradou kratších lehôt, ktoré sa môžu vyžadovať v danej jurisdikcii.
Uchovávanie údajov
Doba uchovávania závisí od nainštalovaného súboru cookie (pozri zásady používania súborov cookie na webovej stránke/v aplikácii).
Uchovávanie údajov
Doba uchovávania závisí od nainštalovaného súboru cookie (pozri zásady používania súborov cookie na webovej stránke/v aplikácii).
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Chat, komentáre a názory. Keď nás kontaktujete priamo, napr. e-mailom alebo telefonicky, zaznamenáme si vaše pripomienky a názory.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na riešenie vašich otázok, problémov a obáv.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na zlepšenie našich európskych služieb.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, a to na komunikáciu s vami a na reakciu na vaše otázky, sťažnosti a obavy.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy (rozvoj a zlepšovanie našich služieb).
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete, keď nás kontaktujete, môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Údaje získané od tretích strán, napríklad zo sociálnych sietí. Ak s nami komunikujete prostredníctvom sociálnej siete, môžeme od sociálnej siete získať údaje, ako je vaše meno, informácie o profile a akékoľvek iné údaje, ktoré sociálnej sieti povolíte zdieľať s tretími stranami. Údaje, ktoré prijímame, závisia od vašich nastavení súkromia na príslušnej sociálnej sieti.

Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na ďalšie zdieľanie obsahu vytvoreného prostredníctvom našich európskych služieb.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy (na rozvoj našich služieb a vedenie našej marketingovej stratégie)
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Všetky údaje, ktoré nám poskytnete, keď nás kontaktujete, môžeme zdieľať s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

Kategória údajov

Vaše preferencie, ako napríklad preferencie nastavené pre oznámenia, marketingovú komunikáciu, spôsob zobrazovania našich európskych služieb a aktívne funkcie v európskych službách.

Účel spracúvania
Tieto údaje používame na zasielanie oznámení, noviniek, upozornení a marketingovej komunikácie a na poskytovanie našich európskych služieb v súlade s vašimi voľbami.
Účel spracúvania
Tieto údaje používame na zabezpečenie toho, aby sme splnili našu právnu povinnosť posielať len tie marketingové oznámenia, s ktorými ste súhlasili.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre náš oprávnený záujem, a to zabezpečiť, aby používateľovi bola zasielaná správna marketingová a iná komunikácia a aby sa táto komunikácia zobrazovala v súlade s preferenciami používateľa.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné na splnenie právnej povinnosti, ktorá sa na nás vzťahuje.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Vaše osobné údaje môžeme zdieľať aj s tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva.

PRÍLOHA 2 – AUTOMATICKY ZÍSKAVANÉ OSOBNÉ ÚDAJE

Kategória údajov

Približné údaje o polohe. Okrem údajov, ktoré sa nám rozhodnete poskytnúť, nezhromažďujeme údaje o vašej presnej polohe. IP adresa vášho zariadenia nám však môže pomôcť určiť približnú polohu.

Účel spracúvania
Údaje o vašej polohe, ktoré nám poskytnete, môžeme použiť na monitorovanie a odhaľovanie podvodov alebo podozrivých aktivít v súvislosti s vaším účtom.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na prispôsobenie toho, ako sa vám zobrazujú naše európske služby (napríklad jazyk, v ktorom sa vám poskytujú).
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na ochranu našej spoločnosti a vášho účtu pred podvodmi a inými nezákonnými činnosťami.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre náš oprávnený záujem, a to prispôsobenie našich služieb tak, aby boli pre našich používateľov relevantnejšie.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s nasledujúcimi tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva, ako sú napríklad:

  • spoločnosť Google, ktorá nám poskytuje analytické platformy a pomáha nám tak pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky.
  • spoločnosť Facebook, Inc., ktorá nám pomáha pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky, a umožňuje nám viesť priamy marketing.
Kategória údajov

Údaje o tom, ako pristupujete k našim európskym službám a ako ich používate. Napríklad to, ako často pristupujete k našim európskym službám, čas, kedy pristupujete k európskym službám a ako dlho ich používate, približná poloha, z ktorej pristupujete k európskym službám, webová stránka, z ktorej ste prišli, a webová stránka, na ktorú prechádzate, keď opustíte našu webovú stránku, webové stránky, ktoré navštevujete, odkazy, na ktoré kliknete, či otvárate e-maily alebo klikáte na odkazy obsiahnuté v e-mailoch, či pristupujete k európskym službám z viacerých zariadení a ďalšie činnosti, ktoré vykonávate v rámci európskych služieb.

Účel spracúvania
Údaje o tom, ako používate naše európske služby a ako sa k nim pripájate, môžeme použiť na to, aby sme vám ich mohli zobraziť vo vašom zariadení.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na marketingové účely na určenie produktov a služieb, ktoré by vás mohli zaujímať.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na monitorovanie a zlepšovanie našich európskych služieb a podnikania, na riešenie problémov a na ovplyvňovanie vývoja nových produktov a služieb.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na prispôsobenie európskych služieb používateľovi.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre náš oprávnený záujem, a to prispôsobenie našich služieb tak, aby boli pre našich používateľov relevantnejšie.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na monitorovanie a riešenie problémov s európskymi službami a na všeobecné zlepšovanie našich európskych služieb.
Uchovávanie údajov
Doba uchovávania závisí od nainštalovaného súboru cookie (pozri zásady používania súborov cookie na webovej stránke/v aplikácii).
Uchovávanie údajov
Doba uchovávania závisí od nainštalovaného súboru cookie (pozri zásady používania súborov cookie na webovej stránke/v aplikácii).
Uchovávanie údajov
Doba uchovávania závisí od nainštalovaného súboru cookie (pozri zásady používania súborov cookie na webovej stránke/v aplikácii).
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s nasledujúcimi tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva, ako sú napríklad:

  • spoločnosť Google, ktorá nám poskytuje analytické platformy a pomáha nám tak pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky.
  • spoločnosť Facebook, Inc., ktorá nám pomáha pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky, a umožňuje nám viesť priamy marketing.
Kategória údajov

Súbory protokolu a údaje o vašom zariadení. Získavame aj údaje o tablete, smartfóne alebo inom elektronickom zariadení, ktoré používate na pripojenie k našim európskym službám. Tieto údaje môžu zahŕňať údaje o type zariadenia, jedinečné identifikačné čísla zariadenia, operačné systémy, prehliadače a aplikácie pripojené k európskym službám prostredníctvom daného zariadenia, vašu mobilnú sieť, vašu IP adresu a telefónne číslo vášho zariadenia (ak ho má).

Účel spracúvania
Údaje o tom, ako používate naše európske služby a ako sa k nim pripájate, môžeme použiť na to, aby sme vám ich mohli zobraziť vo vašom zariadení.
Účel spracúvania
Tieto údaje môžeme použiť na monitorovanie a zlepšovanie našich európskych služieb a podnikania, na riešenie problémov a na ovplyvňovanie vývoja nových produktov a služieb.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na prispôsobenie európskych služieb používateľovi.
Právny základ spracúvania
Spracúvanie je nevyhnutné pre naše oprávnené záujmy, konkrétne na monitorovanie a riešenie problémov s európskymi službami a na všeobecné zlepšovanie našich európskych služieb.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Uchovávanie údajov
Maximálne na jeden rok.
Príjemcovia osobných údajov

Tieto údaje môžeme zdieľať s nasledujúcimi tretími stranami, ktoré nám pomáhajú pri navrhovaní marketingových kampaní, alebo s poskytovateľmi hostingových služieb alebo služieb údržby pre naše digitálne aktíva, ako sú napríklad:

  • spoločnosť Google, ktorá nám poskytuje analytické platformy a pomáha nám tak pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky.
  • spoločnosť Facebook, Inc., ktorá nám pomáha pochopiť, ako návštevníci používajú naše webové stránky, a umožňuje nám viesť priamy marketing.
Kúpte teraz
Select Country
Vyberte produkt